Mutări surpriză în administrația câmpineană: Romeo Văsii va fi noul șef al Poliției Locale, iar Marius Vișan, director al Direcției Economice

Actualitate (Categoria articolului)

Până la promisa reorganizare a organigramei administrației câmpinene, mai apar o serie de mutări surpriză și ne referim doar la conducerile unor direcții importante de la nivelul Primăriei Câmpina.

Astfel, de la 1 februarie, Romeo Văsii, fost comandant al Poliției municipiului Câmpina, a devenit salariat al Primăriei Câmpina, câștigând un concurs pentru un post la... Starea Civilă. Ei bine, cel mai probabil, în zilele următoare, Romeo Văsii va fi transferat la Poliția Locală, unde va deține funcție de director executiv.
Actualul director Marius Vișan, de profesie economist, fost șef al Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice, ocupă de mai mulți ani funcția de director al Poliției Locale, mișcare ce a surprins pe toată lumea la momentul respectiv, când fostul primar Horia Tiseanu a decis această manevră. Acum, Vișan va reveni în Direcția Economică, unde va ocupa chiar postul de director, funcție din care a plecat recent Alice Tudorache.
Indiferent de percepția publică și încrederea în cele două persoane, parcă noile numiri sunt mai aproape de profesiile de bază ale celor doi - Romeo Văsii fiind mult mai potrivit la Poliția Locală, iar Marius Vișan la Direcția Economică, decât situația care exista până acum.

10849 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • E.Eftimiu 01.02.2021 19:32 Doamne ajuta!!! Îl ajutam sa își transfere lucrurile? Îl căram cu roaba, ca sa-i fie de bun augur plecarea. Așa se intampla cand pui un economist sa conducă o astfel de instituție. Mulțumim dle primar Moldoveanu.
  • Petrică 01.02.2021 23:16 Am depus o plângere și nu mi-ați luat în considerare
  • The Godfather 02.02.2021 09:48 Surpriza o vedeti voi. Se stia de aceasta mutare inca dinainte de alegeri. La acea vreme , am crezut ca zvonurile despre promisiuni de functii publice sunt dezinformari ale echipelor de campanie adverse, dar vad ca acum se adeveresc. Parca domnul era pensionar , dar se pare ca vitalitatea ''il recomanda'' pentru un astfel de salt , de la Starea Civila direct in fruntea Politiei Locale. Deh...trebuie suflu nou in administratie.
  • Vasilică 02.02.2021 12:10 Câtă competență și potrivire de situații (”parcă noile numiri sunt mai aproape de profesiile de bază ale celor doi”)! Unul dintre ei dă concurs ”fictiv” ca să intre în administrație și apoi e transferat brusc într-un alt post... și acum va cumula pensia babană specială cu salariul din Primărie... Cum să mai intre tinerii și să reîmprospăteze administrația, dacă posturile sunt deja aranjate?
  • Ninel 02.02.2021 15:11 Asta din stanga Vrea sa para dur... si periculos... Sa ii multimim dlui Tiseanu pt. Dl Visan si dna Baltag.
  • Suntem cu ochii pe voi 24.02.2021 16:43 Nu ajunge , PENSIE , PENSIE SPECIALĂ, AFACERE ? Mai vreți și salariu baban, lăsați postul pentru alte generații, de-aia nu vin românii buni în țară, nu au loc de muncă din cauza pensionarilor de acest gen .exemple mai sunt . PENSIE ORI SALARIU !

Actualitate

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.