CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amical. CS Câmpina - Tricolorul Breaza 2-1

- Sport -

Amical. CS Câmpina - Tricolorul Breaza 2-1

Terenul sintetic de la Căminul Petrol a fost sâmbătă dimineață gazda unui amical interesant, care a adunat ceva public în tribunele sale înghețate. S-au aflat față în față CS Câmpina și Tricolorul Breaza.

Acuzând și câteva absențe însemnate din lotul lor, brezenii au reușit doar în rare momente să se ridice la nivelul prestației elevilor lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu. După o primă repriză ”albă”, în minutul 50, Dedu deschide scorul, iar cinci minute mai târziu, Amar, autorul unui lob superb, dublează avantajul câmpinenilor. Pe final, cu câteva minute înaintea ultimului fluier al arbitrului Andrei Antonie, brezenii au înscris golul de onoare prin Roșu.
CS Câmpina a evoluat în formula: Cord - Banu, Merluță, Năstase, Beju, A. Dumitrescu, Cl. Dumitrescu, Badea, Nichifor, Dedu, Bobeică. Au mai intrat: Antal - R. Ilie, Tocitu, Șchiopu, Amar.
Sâmbăta viitoare, de la ora 15.30, CS Câmpina va juca un nou meci amical, tot pe ”sinteticul” de la Căminul Petrol, cu AFC Brebu.


27 Jan 2024 18:08 2336 vizualizari


Comentarii


  • 27.01.2024 21:55 I Frlicitari, CSC Campina ! Păcat ca nu s-a dorit promovarea echipei în liga a treia! Erați departe, băieți!!!
1737 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1452 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
944 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
642 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV