De luni, 22 februarie 2021, se închide circulația pe Calea Doftanei până la intersecția cu Strada Voila. Traficul va fi deviat pe la Fântâna cu Cireși

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrările de canalizare de pe Calea Doftanei avansează, din urmă se va veni și cu asflatarea, astfel că de luni, 22 februarie 2021, Primăria Câmpina va închide pentru circulația rutieră și tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Tg. Mureș și Voila. Practic, Calea Doftanei va fi închisă de la intersecția cu Strada Ecaterina Teodoroiu și până la intersecția cu Voila.

În perioada următoare, vor continua lucrările la rețeaua de canalizare pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Tg. Mureș și Voila, în vreme ce între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Tg. Mureș se lucrează la înlocuirea rețelei de apă și apoi se va lucra la asfaltarea carosabilului și trotuarelor. Vă reamintim că primarul Alin Moldoveanu a obținut pentru acest segment din Calea Doftanei o derogare de la UIP (Unitatea de Implementare a Proiectului pe care HidroPrahova îl va realiza prin POIM) pentru înlocuirea conductei de apă, astfel că nu va mai fi nevoie ca anul viitor să se spargă din nou Calea Doftanei, ci lucrarea se va realiza acum, concomitent cu rețeaua de canalizare.
Potrivit Primăriei Câmpina, pe perioada închiderii circulației pe acest tronson din Calea Doftanei, transportul public județean de persoane se va desfășura astfel. Pentru traseele dintre Câmpina și comunele Brebu, Telega, Șotrile, Valea Doftanei, traseul va fi următorul: Autogara Câmpina - Strada Orizontului - Strada Ecaterina Teodoroiu - Strada Zorilor - Strada Constantin Stere - Strada B.P. Hasdeu - Strada I.H. Rădulescu - Drumul Taberei - Strada Voila. Pe perioada acestor restricții, stația amplasată pe Calea Doftanei, la ”Răcitor”, se va muta pe Strada B.P. Hasdeu, unde sunt stațiile pentru Breaza, Cornu, Provița de Jos, Provița de Sus, în apropierea aceleiași intersecții. Pe același traseu va fi deviat și traficul ușor.
Pentru transportul intern de persoane, pe traseul Emon Electric - Spitalul Voila, traseul va fi următorul: Emon Electric - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Bulevardul Carol I - Calea Doftanei - Strada B.P. Hasdeu - Strada Bobâlna - Parc Prichindel (la intersecția străzilor Bobâlna și Muscel) - Strada Muscel - Strada Popa Șapcă - Strada I.H. Rădulescu - Drumul Taberei - Strada Voila - Strada Teilor - Strada Prundului - Strada Trandafirilor - Strada Voila - Spital Voila și retur. Stațiile de pe acest traseu, amplasate pe Calea Doftanei în zonele Moară și SC Fildas Group, vor fi mutate pe Strada Muscel, în zona Parcului Prichindel, la intersecția cu Strada Bobâlna.
De asemenea, pentru transportul greu, vehicule cu masa maximă autorizată de 7,5 tone, traseele vor fi următoarele:
- pentru Șotrile și Valea Doftanei - prin Secăria - Comarnic - DN1;
- pentru Brebu și Telega - prin Mislea - Bordeni către Buzău; prin Mislea - Bănești către DN1.

Lucrările pe tronsonul Moară - Strada Voila au ca termen de finalizare 30 aprilie 2021, în funcție și de condițiile meteo. În caz de urgență, se va asigura trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, pompieri, poliție și mașini de salubritate, precum și pentru aprovizionarea agenților economici din zonă.

10159 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Ichim 18.02.2021 22:29 Bună seara Aș vrea să fac întrebare, noi cum ajungem la serviciu, dacă maxi taxi nu vine in broaște ,stația de lângă dispensar ,ar trebui să fie linie de capăt la intersecție cu strada calea doftanei și voila și noi avem nevoie de mijloc de transport
  • Mirel 19.02.2021 09:28 Bună ziua, pe str. Bobalna când se face canalizare?
  • Suntem cu ochii pe voi 19.02.2021 09:33 De ce nu se amenajează drumul pe lângă răul DOFTANA cu asfalt rebut de la LUNCA CORNULUI , ar fii foarte practic intrare pe la podul ZORILE și iesire pe la fosta rampă de gunoi și retur , îl deranjăm cumva pe domnul CONSTANTINESCU ?
  • Hamza Stefan 10.06.2021 22:38 Cu stimă. Sînt turist în oraș. Folosesc traseul Primaria Cimpina, Brebu. Pentru străzile la care se execută lucrări, variantele de ocolire au fost parcurse de cineva responsabil? De bun simț, acestea sînt amenajate și puse indicatoare. Cred că variantele au fost făcute pe o hartă , în birou la mișto și cum se descurcă trecătorii este treaba lor. Domnilor, nu vă doresc să vă audă urechile expresiile oamenilor la adresa dumneavoastră.

Actualitate

1696 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1294 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.

Alte stiri recente

1785 vizualizari
20 iun. 2021 11:49

Anunț public privind depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu

Municipiul Câmpina, cu sediul în municipiul Câmpina, cod poștal 105600, Bulevardul Culturii nr. 18, județul Prahova, telefoane 0244.337.454, 0244.332.071, fax 0244.371.458, adresă de e-mail: web@primariacampina.ro, titular al planului/programului PUD – ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ÎN ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN PETRICEICU HASDEU DIN MUNICIPIUL CÂMPINA, cu amplasamentul în Câmpina, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31, anunță publicul interesat asupra DEPUNERII SOLICITĂRII DE OBȚINERE A AVIZULUI DE MEDIU PENTRU PLANUL/PROGRAMUL MENȚIONAT ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE.

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.