Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Cutiile din imagine conțin o parte din contractele de lucrări publice cerute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. O mică parte pentru că, după cum vă informam într-un articol anterior, lista solicitată de DNA a fost foarte lungă.

Scriam atunci și vă reamintim acum că, potrivit unor surse din Primăria Câmpina, procurorii DNA au fost interesați de toate contractele de achiziții publice (licitații, selecții de oferte) și de contractele de execuție a lucrărilor din perioada 2013-2016. Și este vorba despre achiziții publice și lucrări atât de la Primărie, cât și de la instituțiile subordonate, inclusiv școli și spitale. Mai mult, după cum ne-au precizat sursele noastre, s-au cerut și informații legate de consumul de carburant pentru mașinile din dotarea Primăriei. 
Solicitarea procurorilor a venit la scurt timp după audierea, la DNA Ploiești, a primarului Horia Tiseanu, a șoferului acestuia - Robert Hintz, a fostului director al Direcției Economice - Gheorghe Ecaterinescu și a fostului șef al Poliției Locale Câmpina - Carmen Gheorghe. Împotriva celor menționați, cu excepția lui Robert Hinz, a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu și luare de mită - în cazul lui Horia Tiseanu și pentru complicitate la abuz în serviciu - în cazul celorlalte persoane. Vă reamintim, primarul Câmpinei a fost pus sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția. Din informațiile noastre, cu câteva zile înainte de audierea primarului, la DNA au fost chemate mai multe persoane, toate cu funcții de conducere în administrația locală câmpineană.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

3973 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un adversar 10.10.2016 13:48 Adio mancare gratis la localuri,petreceri private.Primare ai ramas decat cu ceva fani (pensionari).A sosit ceasul-asta seara dansam in familie

Actualitate

2966 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.