Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Cutiile din imagine conțin o parte din contractele de lucrări publice cerute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. O mică parte pentru că, după cum vă informam într-un articol anterior, lista solicitată de DNA a fost foarte lungă.

Scriam atunci și vă reamintim acum că, potrivit unor surse din Primăria Câmpina, procurorii DNA au fost interesați de toate contractele de achiziții publice (licitații, selecții de oferte) și de contractele de execuție a lucrărilor din perioada 2013-2016. Și este vorba despre achiziții publice și lucrări atât de la Primărie, cât și de la instituțiile subordonate, inclusiv școli și spitale. Mai mult, după cum ne-au precizat sursele noastre, s-au cerut și informații legate de consumul de carburant pentru mașinile din dotarea Primăriei. 
Solicitarea procurorilor a venit la scurt timp după audierea, la DNA Ploiești, a primarului Horia Tiseanu, a șoferului acestuia - Robert Hintz, a fostului director al Direcției Economice - Gheorghe Ecaterinescu și a fostului șef al Poliției Locale Câmpina - Carmen Gheorghe. Împotriva celor menționați, cu excepția lui Robert Hinz, a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu și luare de mită - în cazul lui Horia Tiseanu și pentru complicitate la abuz în serviciu - în cazul celorlalte persoane. Vă reamintim, primarul Câmpinei a fost pus sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția. Din informațiile noastre, cu câteva zile înainte de audierea primarului, la DNA au fost chemate mai multe persoane, toate cu funcții de conducere în administrația locală câmpineană.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

3364 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un adversar 10.10.2016 13:48 Adio mancare gratis la localuri,petreceri private.Primare ai ramas decat cu ceva fani (pensionari).A sosit ceasul-asta seara dansam in familie

Actualitate

2810 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2346 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

48 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

810 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: