Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Politică (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

Costel Filip ne-a vorbit despre motivele pentru care a candidat și de ce a ales să candideze independent și nu ca membru al unui partid, dar și despre rezultatul pe care l-a obținut la scrutinul din 27 septembrie 2020. De asemenea, a avut un răspuns interesant (pe care îl veți putea afla urmărind emisiunea) la întrebarea ”dacă l-a ajutat în obținerea rezultatului faptul că și pentru funcția de primar al municipiului a candidat un independent, care a și câștigat de altfel alegerile?”
Singurul consilier independent din Consiliul Local Câmpina ne-a mai vorbit despre avantajele statutului său de independent într-un Consiliu Local din care fac parte nu mai puțin de șase formațiuni politice și ne-a mărturisit că a fost căutat de reprezentanți ai partidelor de pe ambele părți ale eșichierului politic pentru a-i câștiga votul în CL la un proiect sau altul.
”Digitalizarea activității administrației locale și evaluarea personalului Primăriei sunt două dintre proiectele pe care le voi aduce în atenția Consiliului Local pentru anul următor și nu-mi rămâne decât să le demonstrez că ambele sunt în folosul contribuabilului câmpinean pentru a fi votate”, a afirmat Costel Filip, atunci când s-a referit la ce-și propune pentru următorul an de mandat.

3928 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2586 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2590 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.