CONTACT

Trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri, în Prahova. 26 persoane au fost duse la audieri

- Actualitate -

Trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri, în Prahova. 26 persoane au fost duse la audieri

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au pus în executare 19 mandate de percheziție domiciliară și 26 de mandate de aducere, în județul Prahova, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism, deținere și trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada august - noiembrie 2023, mai multe  persoane ar fi exploatat persoane vătămate majore,  prin determinarea sau obligarea la practicarea prostituției, în scopul obținerii de foloase materiale.
În aceeași perioadă, ar fi procurat și deținut droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în scopul comercializării, dar și  pentru consumul propriu, fără drept.
Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești.
Suportul de specialitate a fost asigurat de  Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Acțiunea se realizează cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și al jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.


23 Nov 2023 14:55 2268 vizualizari


Comentarii






1842 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1999 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2217 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2057 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV