CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina comandă un studiu pentru a afla dacă parcul industrial este oportun sau nu

- Actualitate -

Primăria Câmpina comandă un studiu pentru a afla dacă parcul industrial este oportun sau nu

Pe lista investițiilor pentru care se alocă bani de la bugetul local în 2018 este inclus și un studiu de oportunitate pentru parcul industrial. Iar pentru realizarea acestui studiu se alocă 90.000 lei. Deci, la aproape trei ani de când Consiliul Local Câmpina și-a dat acordul de principiu pentru asocierea cu o persoană privată în vederea realizării unui parc industrial pe terenul fostei fabrici 21 Decembrie, Primăria decide să realizeze un studiu pentru a afla dacă această investiție este oportună sau nu.

Tema preferată din campania electorală din 2016 a primarului Horia Tiseanu, realizarea unui parc industrial, este readusă în discuție la început de 2018 chiar de primar. În ședința de luni seară a CL Câmpina, Horia Tiseanu a explicat de ce alocă 90.000 lei pentru comandarea unui studiu de oportunitate: "Este o lucrare importantă, pentru că putem vedea ce fel de ramuri economice și cum putem dezvolta acest parc industrial. Și, de ce nu, să vedem dacă trebuie să realizăm sau nu acest parc industrial. Adică, nici nu vrem să cheltuim niște bani pentru parcul industrial și apoi să constatăm că nu vine nimeni să investească acolo. Cu acest studiu de oportunitate vom vedea dacă investiția este fezabilă sau nu". (video)
Parcă nu seamănă deloc cu discursul din campania electorală, nu-i așa? 
Vă reamintim că în luna mai a anului 2015 Consiliul Local Câmpina și-a dat acordul de principiu pentru asocierea cu o persoană privată (Claudiu Davițoiu) în vederea realizării unui parc industrial pe Șoseaua Paltinu, pe terenul fostei fabrici de cherestea 21 Decembrie. Persoana respectivă venea cu terenul de 16 hectare, iar administrația locală cu toate celelalte cheltuieli legate de infrastructură și utilități. Când a mai fost întrebat, în plenul CL, ce se mai aude cu parcul industrial, primarul Horia Tiseanu a afirmat că un parc industrial nu se face așa, cu una, cu două, că implică multe formalități și că trebuie clarificate multe aspecte. Iar acum, în 2018, Primăria decide să comande un studiu de oportunitate pentru a afla dacă investiția ar fi fezabilă sau nu. Așteptăm cu maximă nerăbdare concluziile studiului de oportunitate.


21 Feb 2018 12:13 6569 vizualizari


Comentarii


  • 28.02.2018 09:38 hahaha Tiseanu a folosit chestia asta ca s-o fluture in campanie si sa fure niste voturi de la oamenii sarmani si disperati care nu au de munca si care credeau ca o sa le fie mai bine. Cineva zicea foarte bine aici, inca de pe atunci, ca e IMPOSIBIL de construit acel parc acolo - nu e infrastructura, nu e acces camioane, terenul e amplasat IN PARTEA CEALALTA FATA DE DN1. Ce studiu de oportunitate? Am innebunit cu totii? La ploiesti sunt 2 parcuri industriale care stau goale, apropo - de exemplu, dn1park. ..., doar asa poate fi descris ce fac tiseanu si cu cei din primarie.
  • 22.02.2018 14:11 Henri Prostie mai mare ca asta nu am văzut! 😎😎😎 nu cumva cu asta ar ci trebuit sa înceapă? Tiseanu a preferat sân ne prosteasca, sa câștige niște alegeri cu prostia asta, ca sa mai poată fura sa își termine casa și sa mai crească copilul, de grija căruia a plâns la instanța când i se pusese interdicția de a-și exercita funcția! Mai mare rușinea! 😱
  • 22.02.2018 10:51 Petre De fapt ce atata vorbarie,nu e nevoie de nici un Parc Industrial,cheama agentiile de recrutare si se rezolva treaba pe moment,pe termen lung astia omoara viitorul orasului,ramanem cacanarii,bolnavii si dezmebratii europei, chiar pe primul loc la emigrare dupa Siria.Ei nu vor mai fi sa vada dezastrul produs de incompetenta lor.Orasul cu cea mai multa industrie candva, acum au ramas vreo 3 angajatori privati locali si 2 externi ,restul comert si servicii,un dezastru,dar e mai comod asa pentru cei actuali.Sunt zone in oras ramase ca dupa razboi ,puse in vanzare,nici o vorba despre cele 14 ha de la armata ,ce a facut ALDE ?nimic.Noi stam cu ochii pe voi ,voi sunteti deja obisnuiti si imuni la critica va este frica doar de DNA nu si de Dumnezeu.Puteti fi acuzati de .....genocid.
  • 21.02.2018 20:47 Radoi Totul e foarte clar,au cotit dupa ce au vazut ce s-a intamplat la Plopeni adica ceva catuse,ei nu au viziune sau hazardad in Campanie sii acum se sterg cu mana atora dar cu bani publici.Nu va fi acolo nici un parc, decat cel mult de gunoaie.Daca ne uitam atent orasul nu are cadastrare si este alocata o suma de bani ,nu a fost inclus in cea gratuita,asa ca ei nu cunosc orasul .De regula cel mai bine este ca terenul sa fie spatiu public si controlat de administratia locala,asocierea cu un privat nu are reusita .Este doar o joaca de copii batrani fara experienta si viziune ,primarul trebuia de mult consiliat de oameni cu experienta in domeniu si nu s-a intamplat lucrul asta.De asta ne revenim foarte greu un oras inca frumos dar afectat de o administratie indolenta adapatat la gainariile vremurilor ce le traim.De neinteles de ce la nivel superior nu se intervine si se lasa lucrurile sa pluteasca in mediul corupt ce afecteaza functionalitatea orasului.Primarul este in gratiile celor de la judet,trebuia schimbat si s-a ratat o ocazie de regenerare a organizatiei locale PNL cu oameni tineri si altfel pregatiti.Pacat ,pacat ,pacat, trebuie sa mai asteptam,nici cei de la PSD local nu dau pe afara cu personal calificat sa preia gunoiul aruncat sub pres, de actuala guvernare.Totusi Curtea de Conturi trebuie sa verifice ce inseamna aceasta noua pierdere de bani alocati pentru ???ce studiu si pe ce criterii legislative.
  • 21.02.2018 14:20 Daciana Petcu Încă de când a fot adusă în discuție asocierea dintre primărie și o persoană fizică, în spațiul public a circulat ideea că această asociere este imposibilă. Aici vorbim despre participare cu un număr de părți sociale din care primăria ar fi ieșit asociat minoritar. Ca urmare, privatul decidea ce se va face cu parcul. Ori facilitățile fiscale pentru parc trebuie să le ofere primăria. Și multe altele. De ce cu acest privat și nu cu altul? Plus. Plus. Plus. Cum bine ați scris, a fost o foarte bună temă de campanie electorală. și cam atât. Se va face studiul, se vor cheltui niște bani și ..... apare surpriza. Vezi Doamne ... nu merge, nu merită. Și GATA. Oamenii uită până în 2020 de acest lucru și în campania următoare venim cu altă temă interesantă dar nesustenabilă.
  • 21.02.2018 13:49 Andrei Cred ca la voi am văzut anul trecut un top al minunilor realizate de primăria Câmpina in 2017. Dacă s-ar face un top al celor mai nesimțite promisiuni electorale din Câmpina, cea a lui Tiseanu cu parcul industrial ar fi de departe cea mai neismitita din toate timpurile! 🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
1025 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
718 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
916 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV