CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Altercaţie pe Strada Hasdeu, din Câmpina. Un bărbat de 48 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean

- Actualitate -

Altercaţie pe Strada Hasdeu, din Câmpina. Un bărbat de 48 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean

Scandal mare în această dimineaţă pe Strada Hasdeu, din municipiul Câmpina, chiar în părculeţul situat peste drum de fostul complex comercial. Din primele cercetări, aici a avut loc o altercaţie în urma căreia un bărbat de 48 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Victima agresiunii este din Câmpina şi alături de, cel mai probabil agresorul său, a băut toată noaptea trecută în acel spaţiu verde, spre disperarea locatarilor din zonă. Spre dimineaţă, după o noaptea întreagă de beţie, cei doi s-au luat la ceartă. Agresorul a dispărut, iar poliţiştii câmpineni întreprind la această oră demersuri pentru identificarea şi reţinerea sa. La faţa locului a sosit şi un echipaj al Ambulanţei, care a preluat persoana agresată, diagnosticul la faţa locului fiind traumatism facial minor şi o plagă la nivelul frunţii. Victima nu îşi mai aminteşte dacă rănile sunt cauzate de agresor sau de o căzătură şi nici numele sau semnalmentele celui cu care a petrecut întreaga noapte. Cercetările continuă. Vom reveni.


01 Sep 2018 09:28 5380 vizualizari


Comentarii


959 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1098 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1292 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1006 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV