CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Apariţie incredibilă a unui urs în Câmpina, în zona Autogării

- Actualitate -

Apariţie incredibilă a unui urs în Câmpina, în zona Autogării

Noaptea trecută, un câmpinean a sunat la dispeceratul Poliţiei Locale Câmpina şi a anunţat că a văzut un urs pe Strada Muncii, coborând spre fosta rampă de gunoi. În cele din urmă, ursul a  fost depistat undeva în zona Autogării. A fost tranchilizat şi trasportat în Munţii Baiului, unde a fost eliberat.

Echipajele de la Poliţia Locală au fost cele care l-au căutat şi ulterior depistat, moment în care au sesizat Jandarmeria şi AJVPS Câmpina. De pe Strada Muncii, ursul a ajuns pe Bistriţei, de unde a fost surpins pe camerele de supraveghere intrând pe Strada Orizontului. Ursul, nu foarte mare şi, evident, în căutarea hranei, s-a comportat destul de paşnic. Apoi, a ajuns în curtea Bisericii Adventiste de pe Strada Sălaj, din apropierea Autogării. La acţiunea desfăşurată între orele 23 şi 3 au participat echipaje de la Jandarmerie, Poliţie, Poliţia Locală, AJVPS Câmpina, sprijinite de personalul veterinar din cadrul Grădinii Zoologice Bucov. Ursul a fost tranchilizat şi transportat în Munţii Baiului, unde a fost eliberat.
În Câmpina nu este prima dată când ajung urşi. Dar este prima dată când ei ajung în zona Autogării, o zonă intens populată, precedentele apariţii ale acestora fiind pe străzile Siretului sau în zona Fântânii cu Cireşi.

(Sursa foto, video - Jandarmeria Română)


01 Sep 2018 10:53 17401 vizualizari


Comentarii


  • 01.09.2018 13:14 kumite BRAVO POLITIA LOCALA !
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
215 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
735 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
730 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV