CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Apariţie incredibilă a unui urs în Câmpina, în zona Autogării

- Actualitate -

Apariţie incredibilă a unui urs în Câmpina, în zona Autogării

Noaptea trecută, un câmpinean a sunat la dispeceratul Poliţiei Locale Câmpina şi a anunţat că a văzut un urs pe Strada Muncii, coborând spre fosta rampă de gunoi. În cele din urmă, ursul a  fost depistat undeva în zona Autogării. A fost tranchilizat şi trasportat în Munţii Baiului, unde a fost eliberat.

Echipajele de la Poliţia Locală au fost cele care l-au căutat şi ulterior depistat, moment în care au sesizat Jandarmeria şi AJVPS Câmpina. De pe Strada Muncii, ursul a ajuns pe Bistriţei, de unde a fost surpins pe camerele de supraveghere intrând pe Strada Orizontului. Ursul, nu foarte mare şi, evident, în căutarea hranei, s-a comportat destul de paşnic. Apoi, a ajuns în curtea Bisericii Adventiste de pe Strada Sălaj, din apropierea Autogării. La acţiunea desfăşurată între orele 23 şi 3 au participat echipaje de la Jandarmerie, Poliţie, Poliţia Locală, AJVPS Câmpina, sprijinite de personalul veterinar din cadrul Grădinii Zoologice Bucov. Ursul a fost tranchilizat şi transportat în Munţii Baiului, unde a fost eliberat.
În Câmpina nu este prima dată când ajung urşi. Dar este prima dată când ei ajung în zona Autogării, o zonă intens populată, precedentele apariţii ale acestora fiind pe străzile Siretului sau în zona Fântânii cu Cireşi.

(Sursa foto, video - Jandarmeria Română)


01 Sep 2018 10:53 17403 vizualizari


Comentarii


  • 01.09.2018 13:14 kumite BRAVO POLITIA LOCALA !
1187 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1262 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1589 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1422 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV