Teren părăsit, cu garduri distruse și vegetație cât casa, situat pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, lângă Grădinița 5

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina sunt multe proprietăți neîngrijite, unele private, altele aparținând administrației locale. Am scris de multe ori despre astfel de cazuri, unele s-au rezolvat, altele nu, din păcate. Revenim acum cu un astfel de subiect. Un teren părăsit, asupra căruia ne-au atras atenția locuitorii din zonă. 

Terenul este situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în Cartierul Slobozia. Nu mai punem la socoteală faptul că acest teren neîngrijit, cu gardul deteriorat și vegetația crescută haotic, se află la câteva sute de metri de locuința primarului municipiului. Ne rezumăm la a sublinia faptul că este situat între două instituții care se ocupă de creșterea și educarea copiilor - Grădinița nr. 5 și Fundația "Casa Speranței". Și vrem să reamintim administrației locale că aici, lângă acest teren neîngrijit, urmează să fie amenajat terenul de sport pentru copiii de la Grădinița 5, investiție aprobată de Consiliul Local și care se află în faza de licitație.
Locuitorii din zonă spun că terenul este al Primăriei și că de mai mulți ani nu s-a mai ocupat nimeni de întreținerea lui. Nu știm dacă este sau nu așa. Important este că administrația locală are pârghiile legale să rezolve problema. Dacă terenul are un proprietar privat, acesta poate fi avertizat, somat și chiar amendat, astfel încât să ia măsurile necesare pentru îngrijirea proprietății. Dacă terenul aparține administrației locale, atunci rușinea e și mai mare și doar o intervenție rapidă ar mai spăla din păcate.

3771 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • tony 12.10.2017 20:03 Am trecut recent pe acolo si nu mi se pare ca 2 buruieni sunt caz de stire online..Dar, ma rog, cuvintele gen: distrus, haotic si sintagmele de genul "cat casa" au fost reinventate de OTV ca sa atraga lumea sa dea click-click pentru cat mai multe vizite pe site-uri, nu?. Felicitari pentru stirea Senzationala. Mai bine dati o tura prin piata sa vedeti cum se fura la cantar la 2 magazine de branzeturi sau faceti o scurta plimbare prin gara (de trenuri) sa vedeti ce mizerie de nedescris si cum circula sobolanii cat mana de mari!
  • Slobozeanul 13.10.2017 16:10 Draga Toni ai nevioe de un consult la Oftalmologie daca nu ai observat hatisul si buruienile inalte de peste doi metri ...

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

808 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1306 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1006 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.