CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Bugetul Câmpinei pentru 2022 a fost aprobat. Unanimitate la vot

- Actualitate -

Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina pentru adoptarea bugetului local, desfășurată miercuri, 16 februarie 2022, a durat mai puțin de o oră. La finalul discuțiilor, bugetul Câmpinei a fost aprobat în unanimitate. A fost o ședință aproape... emoționantă, având în vedere consensul general, pacea și prietenia dintre partide, dar și dintre toți consilierii locali și primar. A fost a treia ședință extraordinară convocată pentru adoptarea bugetului. La primele două, vă reamintim, proiectul de buget a fost respins.

La ședința din această seară, au fost prezentate din nou amendamentele la buget. Mai întâi a fost amendamentul primarului Alin Moldoveanu, aprobat în unanimitate, privind includerea în buget a sumei aferente unui nou contract cu fonduri europene - aproximativ 122.000 euro pentru elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice. Au urmat apoi amendamentele propuse de PMP, PSD, ProRomânia, PNL și Cezar Grama. Inițiatorii au venit cu mai puține amendamente față de ședințele anterioare, renunțându-se la achiziționarea unui dispozitiv pentru înregistrarea vitezei mașinilor (radar-pistol), la amenajarea unui ansamblu comercial și a unor parcări pe străzile I.L. Caragiale și 1 Mai și la amenajarea unui parc dendrologic pe Bulevardul Culturii (zona străzii Podului). Au rămas următoarele amendamente, votate în general în unanimitate, cu o excepție: studiu de oportunitate pentru amenajarea unei piețe în Cartierul Voila, amenajarea unei parcări pentru autoutilitare pe Aleea Parcului, achiționarea unei centrale termice pentru Casa de Cultură, dotarea cu mobilier de joacă a parcului Mițu-Chițu, studiu de fezabilitate pentru reabilitarea ștrandului de la Casa Tineretului, amenajarea unei parcări în zona blocurilor E11-E13 de pe strada Erupției, amenajarea parcului din incinta Căminului Petrol și studiu de oportunitate pentru amenajarea unei piste de motocros în zona cuprinsă între străzile Muncii și Fabricii. Acest din urmă amendament a fost aprobat cu 12 voturi pentru și 3 abțineri.
La votul asupra întregului proiect de buget nu au fost emoții, 15 voturi pentru din 15 posibile. 
Vă reamintim că prima ședință pentru aprobarea bugetului a avut loc vineri, 11 februarie, iar bugetul a picat din cauza abținerilor la vot a consilierilor PSD, Pro România, PMP și Cezar Grama. În aceeași seară a fost convocată o ședință de îndată, care nu ar fi trebuit să aibă loc pentru că la cvorum au fost luați în considerare și consilierii care nu votează pentru a nu fi în conflict de interese, în condițiile în care consilierii PSD, PMP, ProRomânia și Cezar Grama nu au mai participat la ședință. Luni seară a avut loc o nouă ședință extraordinară, în care bugetul a fost respins încă o dată.
Miercuri, iată, a fost cu noroc și Câmpina are buget pentru 2022, cel mai mare din istoria orașului - 
153.165.000 lei. O să vă prezentăm separat cele mai importante capitole din acest buget.
De asemenea, menționăm faptul că noi, Câmpinatv.ro, am transmis live pe Facebook și pe contul nostru de Youtube toate cele trei ședințe extraordinare.


16 Feb 2022 19:53 5327 vizualizari



Comentarii






2484 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2583 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1431 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5277 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV