Parteneriat inedit între Școala 'Louis Pasteur' și Grădinița 'Iulia Hasdeu' din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Între o școală postliceală și o grădiniță poate exista un parteneriat. O demonstrează Școala 'Louis Pasteur' și Grădinița cu program normal și program prelungit 'Iulia Hasdeu' din Câmpina, care organizează împreună acțiuni frumoase și interesante. De exemplu, 'Alimentație și sănătate', o acțiune despre importanța alimentelor pentru sănătatea copiilor.

Fundația AMUS și Școala 'Louis Pasteur' au diverse proiecte de voluntariat în Câmpina. Unul dintre ele se numește 'Igiena, izvor de sănătate', iar în cadrul acestui proiect mai amplu au loc diverse acțiuni, în parteneriat cu unități de învățământ preșcolar și școlar. Ieri a fost organizată acțiunea legată de alimentație și sănătate. Voluntarii de la Școala 'Louis Pasteur' le-au vorbit părinților și copiilor despre importanța alimentației pentru sănătate, au prezentat piramida alimentelor, iar apoi au vizionat cu toții un filmuleț de desene animate având ca subiect alimentele. La final, cei mici au prezentat un moment artistic superb. Costumați în fructe și legume, copiii au fost absolut delicioși. Priviți-i și vă veți convinge!
Următoarea acțiune în cadrul acestui parteneriat va avea tema 'Copii voinici, cu dinți sănătoși'.

7234 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion George Metea 30.11.2016 17:46 Superba aceasta activitate, mii de multumiri tuturor

Social

1616 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

836 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

845 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

169 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.