CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

- Sport -

Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

Andreea Lungu (legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, încă din prima zi a Campionatului European pe Echipe, care a început astăzi la Sandnes, în Norvegia.

După un sezon de vară realmente istovitor, cu rezultate remarcabile - titlul balcanic la cadeți la Istanbul, locul 5 la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, de la Baku - Azerbaidjan, titlul de campioană națională la seniori cu un nou record personal, 48,95m, Andreea Lungu a reușit în Norvegia o clasare pe locul 9, cu o aruncarea de 44,46m. Chiar dacă aruncarea a fost inferioară precedentelor participări internaționale la diverse competiții, totuși Andreea Lungu merită toată felicitările pentru cele trei puncte aduse echipei României și chiar pentru simplul - dar deloc banalul - fapt că a ajuns să reprezinte România la competiții internaționale de asemenea anvergură, performanță care nu este la îndemâna multora.
Sâmbătă, în proba de aruncarea suliței va concura o altă sportivă din Câmpina, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), legitimată acum la SCM Gloria Buzău, pentru că în Câmpina nu s-a găsit - nici nu prea s-a vrut - nici o soluție pentru a o menține în sportul câmpinean și să reprezinte localitatea noastră oriunde merge în lume.


09 Aug 2019 21:17 5312 vizualizari


Comentarii






626 vizualizari 10 May 2024 21:39 Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a fost singurul dintre aleșii locali din Prahova, prezent în echipa națională a primarilor, care a participat în perioada 4-10 mai la Campionatul European al Primarilor, unde Naționala României a obținut titlul de vicecampioană europeană.

citeste mai mult
1137 vizualizari 09 May 2024 20:28 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Runda a 29-a din Liga A Prahova, la fotbal, va avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
878 vizualizari 08 May 2024 19:11 Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

În penultima etapă a Campionatului Națioanl de Handbal Feminin pentru juniori III, Grupa Speranța 2, CS Câmpina a obținut o nouă victorie. Fetele lui Daniel Vasile au învins echipa Tonus București cu scorul de 35-31, după ce la pauză tabela de marcaj arăta un scor egal, 15-15.

citeste mai mult
1327 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Așteptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina și FC Bănești a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formații demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV