Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

Sport (Categoria articolului)

Andreea Lungu (legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, încă din prima zi a Campionatului European pe Echipe, care a început astăzi la Sandnes, în Norvegia.

După un sezon de vară realmente istovitor, cu rezultate remarcabile - titlul balcanic la cadeți la Istanbul, locul 5 la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, de la Baku - Azerbaidjan, titlul de campioană națională la seniori cu un nou record personal, 48,95m, Andreea Lungu a reușit în Norvegia o clasare pe locul 9, cu o aruncarea de 44,46m. Chiar dacă aruncarea a fost inferioară precedentelor participări internaționale la diverse competiții, totuși Andreea Lungu merită toată felicitările pentru cele trei puncte aduse echipei României și chiar pentru simplul - dar deloc banalul - fapt că a ajuns să reprezinte România la competiții internaționale de asemenea anvergură, performanță care nu este la îndemâna multora.
Sâmbătă, în proba de aruncarea suliței va concura o altă sportivă din Câmpina, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), legitimată acum la SCM Gloria Buzău, pentru că în Câmpina nu s-a găsit - nici nu prea s-a vrut - nici o soluție pentru a o menține în sportul câmpinean și să reprezinte localitatea noastră oriunde merge în lume.

5018 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.