CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Alin Moldoveanu, candidatul PNL la Primăria Câmpina: ”Politicienii nocivi nu au făcut altceva decât să dea fripturi, așa cum sunt învățați cei de la PSD!”

- Politică -

Alin Moldoveanu, candidatul PNL la Primăria Câmpina: ”Politicienii nocivi nu au făcut altceva decât să dea fripturi, așa cum sunt învățați cei de la PSD!”

Într-o primă emisiune electorală, Alin Moldoveanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, a explicat motivele care l-au determinat să candideze pentru un nou mandat.

”Toate realizările pe care le-am avut în acești trei ani și jumătate, dar și toate proiectele pe care le avem depuse pentru a atrage fonduri extrabugetare, care vizează dezvoltarea Câmpinei în toate domeniile și pe toate doresc să le duc la bun sfârșit”, a explicat Alin Moldoveanu argumentul care l-a determinat să intre în cursă pentru un nou mandat.
”Câmpinenii știu că am avut o luptă continuă în acest mandat cu partidele stăpânului - PSD, PMP și, mai nou, Partidul Câmpina Curată. Ei nu au votat nimic pentru dezvoltarea orașului, nu au votat bugetul. Bun, au ce au cu Alin Moldoveanu, dar cu toate acestea am 50 de proiecte pe fonduri extrabugetare, dar ce ai tu cu banii copiilor, persoanelor cu handicap, cu lumina de pe stradă, cu bursele copiilor, cu salariile, inclusiv ale angajaților din Primărie, soțiile unora dintre cei care nu au votat fiind în această situație?! Sunt proiecte care nu s-ar fi realizat niciodată dacă nu aș fi ieșit primar. Să nu uităm și de deblocarea proiectelor cu fonduri europene. Acești politicieni nocivi, care s-au opus la orice, nu au făcut altceva decât să dea fripturi, toate pe cheltuiala stăpânului, așa cum sunt învățați cei de la PSD. Dacă ajungi să oferi o friptură pentru semnătura de susținere a unei candidaturi, în ce secol trăim?!”, a mai spus Alin Moldoveanu.

Material electoral realizat la comanda PNL Prahova, CMF 21240015


14 May 2024 18:20 2513 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
618 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1255 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1429 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV