CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. O parcare incredibilă în fața unui centru comercial din Câmpina

- Actualitate -

Primim de la cititori. O parcare incredibilă în fața unui centru comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă în week-end chiar în fața intrării în centrul comercial Kaufland, din Câmpina.

După cum se poate vedea clar din imagine, mașina respectivă a parcat chiar în curba din fața intrării, blocând aproape total zona respectivă. Acum, faptul că mașina respectivă operează curse ale unei companii de transport persoane nu este nicio scuză, dimpotrivă, ar putea fi chiar o circumstanță agravantă, pentru că se presupune că vorbim despre șoferi profesioniști, cărora, zilnic, zeci, poate sute de persoane, le încredințează viața. Acum, nu este vorba neapărat de riscul unei amenzi sau de spaima de a fi prins de Poliție, dar - ce părere aveți? - o chestiune așa de obraz, de minim respect față de ceilați oameni, ar putea fi?!
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


15 Aug 2023 07:57 2485 vizualizari


Comentarii


119 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
552 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
803 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV