CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Educateria Smart Kid, o nouă grădiniță privată în Câmpina. Se fac înscrieri până la 1 septembrie 2023

- Social -

Educateria Smart Kid, o nouă grădiniță privată în Câmpina. Se fac înscrieri până la 1 septembrie 2023

În perioada 15 august - 1 septembrie, la Câmpina se fac înscrieri pentru cea mai nouă grădiniță din localitate, o grădiniță particulară - Educateria Smart Kid.

Alegerea gradiniței este, fără îndoială, printre primele decizii importante pe care părinții trebuie să le ia pentru viitorul copilului. În ultima perioadă, învățământul preșcolar privat i-a atras pe păriniții care vor să le ofere condiții mai bune copiilor. La grădinițele particulare, numărul copiilor dintr-o grupă este mai mic decât la o grădiniță de stat, iar educatoarele pot acorda mai multă atenție fiecărui copil; sunt resurse și dotări de înalt nivel, atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice; există o paletă mare de materii opționale din care părinții pot alege.
Educateria Smart Kid poate fi o alegere foarte bună pentru viitorul copilului, mai ales că noțiunile învățate aici, la grădiniță, în primii ani, reprezintă fundația pe care se construiește personalitatea copilului.
Grădinița Educateria Smart Kid se află într-un imobil situat pe Strada Griviței, nr. 98, vis-a-vis de Casa de Cultură ”Geo Bogza” și este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani. Programul va fi între orele 8.00 și 12.00. Pentru detalii și înscrieri o puteți contacta pe Ileana Briciu, profesor învățământ primar, la numărul de telefon 0721.708.118.


19 Aug 2023 20:12 3274 vizualizari


Comentarii


  • 10.06.2024 13:51 Nicoleta Evans Stimata Doamna, Locuiesc in Cornu de Jos si am certificat TEFL pentru predarea limbii engleze pentru orice nivel. Va rog sa imi spuneti daca faceti angajari, imi doresc sa predau Engleza copiilor, intr-un mod relaxant, interactiv si in acelasi timp amuzant. Va multumesc si astept raspuns!
317 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
645 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
327 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV