Educateria Smart Kid, o nouă grădiniță privată în Câmpina. Se fac înscrieri până la 1 septembrie 2023

Social (Categoria articolului)

În perioada 15 august - 1 septembrie, la Câmpina se fac înscrieri pentru cea mai nouă grădiniță din localitate, o grădiniță particulară - Educateria Smart Kid.

Alegerea gradiniței este, fără îndoială, printre primele decizii importante pe care părinții trebuie să le ia pentru viitorul copilului. În ultima perioadă, învățământul preșcolar privat i-a atras pe păriniții care vor să le ofere condiții mai bune copiilor. La grădinițele particulare, numărul copiilor dintr-o grupă este mai mic decât la o grădiniță de stat, iar educatoarele pot acorda mai multă atenție fiecărui copil; sunt resurse și dotări de înalt nivel, atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice; există o paletă mare de materii opționale din care părinții pot alege.
Educateria Smart Kid poate fi o alegere foarte bună pentru viitorul copilului, mai ales că noțiunile învățate aici, la grădiniță, în primii ani, reprezintă fundația pe care se construiește personalitatea copilului.
Grădinița Educateria Smart Kid se află într-un imobil situat pe Strada Griviței, nr. 98, vis-a-vis de Casa de Cultură ”Geo Bogza” și este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani. Programul va fi între orele 8.00 și 12.00. Pentru detalii și înscrieri o puteți contacta pe Ileana Briciu, profesor învățământ primar, la numărul de telefon 0721.708.118.

2286 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2238 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

280 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.