LiderFan Electric Câmpina, de 15 ani pe piața serviciilor profesionale de instalații electrice

Actualitate (Categoria articolului)

Multe dintre societățile de tradiție din Câmpina au dispărut, dar iată că existe firme care vor să intre în tradiția locului și care de la un an la altul sunt tot mai puternice. Este și cazul LiderFan Electric, o societate care a pornit cu pași mici, în 2004, dar care s-a dezvoltat rapid, iar astăzi se află printre liderii din domeniu. "Suntem un colectiv tânăr, dornic de afirmare, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune cu clienții și partenerii noștri. Cred că acestea sunt motivele care au stat la baza dezvoltării noastre. Și, bineînțeles, munca în echipă", după cum spune managerul societății, Ștefan Cîrciu.

Pentru că la baza succesului firmei stă munca în echipă, conducerea companiei a decis să sărbătorească împlinirea a 15 de ani la înființarea LiderFan Electric alături de... echipă. Adică, alături de angajați și de familiile lor, alături de colaboratorii apropiați și de câțiva prieteni. (video)
LiderFan Electric își desfășoară activitatea în proiectarea și execuția de: instalații electrice aferente clădirilor civile și industriale; branșamente electrice aeriene şi subterane, monofazate şi trifazate; executare, verificare, măsurare prize de pământ, instalaţii de legare la pământ şi de paratrăsnet. Firma dispune de personal de specialitate autorizat, cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.
"Nu a fost ușor, dar fiecare lucrare finalizată cu succes a mai pus o cărămidă la dezvoltarea firmei. În domeniul nostru fiecare detaliu contează. Ne plac provocările, dar probabil că nu le-am fi putut face față dacă nu lucram cu seriozitate, cu simț de răspundere, cu parteneri și furnizori de calitate. Lucrurile evoluează de la o zi la alta și trebuie să fim pregătiți. Eu cred că suntem pregătiți să răspundem tuturor cerințelor pentru zona noastră, a Câmpinei și nu numai", ne-a declarat managerul LiderFan Electric, Ștefan Cîrciu. (P)

3491 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1227 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1510 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.