LiderFan Electric Câmpina, de 15 ani pe piața serviciilor profesionale de instalații electrice

Actualitate (Categoria articolului)

Multe dintre societățile de tradiție din Câmpina au dispărut, dar iată că existe firme care vor să intre în tradiția locului și care de la un an la altul sunt tot mai puternice. Este și cazul LiderFan Electric, o societate care a pornit cu pași mici, în 2004, dar care s-a dezvoltat rapid, iar astăzi se află printre liderii din domeniu. "Suntem un colectiv tânăr, dornic de afirmare, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune cu clienții și partenerii noștri. Cred că acestea sunt motivele care au stat la baza dezvoltării noastre. Și, bineînțeles, munca în echipă", după cum spune managerul societății, Ștefan Cîrciu.

Pentru că la baza succesului firmei stă munca în echipă, conducerea companiei a decis să sărbătorească împlinirea a 15 de ani la înființarea LiderFan Electric alături de... echipă. Adică, alături de angajați și de familiile lor, alături de colaboratorii apropiați și de câțiva prieteni. (video)
LiderFan Electric își desfășoară activitatea în proiectarea și execuția de: instalații electrice aferente clădirilor civile și industriale; branșamente electrice aeriene şi subterane, monofazate şi trifazate; executare, verificare, măsurare prize de pământ, instalaţii de legare la pământ şi de paratrăsnet. Firma dispune de personal de specialitate autorizat, cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.
"Nu a fost ușor, dar fiecare lucrare finalizată cu succes a mai pus o cărămidă la dezvoltarea firmei. În domeniul nostru fiecare detaliu contează. Ne plac provocările, dar probabil că nu le-am fi putut face față dacă nu lucram cu seriozitate, cu simț de răspundere, cu parteneri și furnizori de calitate. Lucrurile evoluează de la o zi la alta și trebuie să fim pregătiți. Eu cred că suntem pregătiți să răspundem tuturor cerințelor pentru zona noastră, a Câmpinei și nu numai", ne-a declarat managerul LiderFan Electric, Ștefan Cîrciu. (P)

3980 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

6 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

996 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

Alte stiri recente

1473 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2397 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.