S-a constituit Liga Aleșilor Locali ALDE Prahova

Politică (Categoria articolului)

ALDE și-a constituit Liga Aleșilor Locali din Prahova, una dintre primele organizații de acest tip din țară, din cadrul partidului. În toate județele vor exista ligi ale aleșilor locali, iar pe 23 septembrie va fi constituită Liga Aleșilor Locali ALDE la nivel național. 

În Prahova, 113 aleși locali fac parte din noua structură, președinte fiind ales viceprimarul municipiului Ploiești - George Pană, iar vicepreședinte - consilierul local de la Câmpina, Daniel Ioniță. Principalele obiective ale Ligii Aleșilor Locali sunt: o relaţie permanentă între aleşii locali ALDE şi alegători; transparenţă în activitatea aleşilor ALDE; promovarea unitară a politicilor publice / de administraţie locală; organizarea unor reuniuni pe probleme specifice ale administraţiei publice locale; acordarea de sprijin si consultanţă  reprezentanţilor ALDE în administraţia publică locală şi nu în ultimul rând, organizarea de activităţi specifice de pregătire şi perfecţionare în domeniul administraţiei publice locale pentru aleşii locali şi pentru potenţialii candidaţi ALDE la funcţii în administraţia publică locală.
La constituirea noii structuri a fost prezentă și Grațiela Gavrilescu, deputat, copreședinte ALDE Prahova.

4828 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: