S-a constituit Liga Aleșilor Locali ALDE Prahova

Politică (Categoria articolului)

ALDE și-a constituit Liga Aleșilor Locali din Prahova, una dintre primele organizații de acest tip din țară, din cadrul partidului. În toate județele vor exista ligi ale aleșilor locali, iar pe 23 septembrie va fi constituită Liga Aleșilor Locali ALDE la nivel național. 

În Prahova, 113 aleși locali fac parte din noua structură, președinte fiind ales viceprimarul municipiului Ploiești - George Pană, iar vicepreședinte - consilierul local de la Câmpina, Daniel Ioniță. Principalele obiective ale Ligii Aleșilor Locali sunt: o relaţie permanentă între aleşii locali ALDE şi alegători; transparenţă în activitatea aleşilor ALDE; promovarea unitară a politicilor publice / de administraţie locală; organizarea unor reuniuni pe probleme specifice ale administraţiei publice locale; acordarea de sprijin si consultanţă  reprezentanţilor ALDE în administraţia publică locală şi nu în ultimul rând, organizarea de activităţi specifice de pregătire şi perfecţionare în domeniul administraţiei publice locale pentru aleşii locali şi pentru potenţialii candidaţi ALDE la funcţii în administraţia publică locală.
La constituirea noii structuri a fost prezentă și Grațiela Gavrilescu, deputat, copreședinte ALDE Prahova.

4885 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3404 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2782 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

360 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

505 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.