S-a constituit Liga Aleșilor Locali ALDE Prahova

Politică (Categoria articolului)

ALDE și-a constituit Liga Aleșilor Locali din Prahova, una dintre primele organizații de acest tip din țară, din cadrul partidului. În toate județele vor exista ligi ale aleșilor locali, iar pe 23 septembrie va fi constituită Liga Aleșilor Locali ALDE la nivel național. 

În Prahova, 113 aleși locali fac parte din noua structură, președinte fiind ales viceprimarul municipiului Ploiești - George Pană, iar vicepreședinte - consilierul local de la Câmpina, Daniel Ioniță. Principalele obiective ale Ligii Aleșilor Locali sunt: o relaţie permanentă între aleşii locali ALDE şi alegători; transparenţă în activitatea aleşilor ALDE; promovarea unitară a politicilor publice / de administraţie locală; organizarea unor reuniuni pe probleme specifice ale administraţiei publice locale; acordarea de sprijin si consultanţă  reprezentanţilor ALDE în administraţia publică locală şi nu în ultimul rând, organizarea de activităţi specifice de pregătire şi perfecţionare în domeniul administraţiei publice locale pentru aleşii locali şi pentru potenţialii candidaţi ALDE la funcţii în administraţia publică locală.
La constituirea noii structuri a fost prezentă și Grațiela Gavrilescu, deputat, copreședinte ALDE Prahova.

5024 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

976 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1528 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

153 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

294 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.