CONTACT

Trei accidente s-au produs în această dimineață, pe DN1, între Câmpina și Băicoi

- Social -

Trei accidente s-au produs în această dimineață, pe DN1, între Câmpina și Băicoi

Mai întâi, s-a răsturnat un TIR, care se deplasa pe sensul de mers spre Brașov. Apoi a avut loc accidentul de la Bănești, cu Matiz-ul care s-a răsturnat pe drumul național, după ce conducătoarea auto a pierdut controlul volanului. În urmă cu o oră, două mașini s-au tamponat în apropierea Paralelei 45.

Trei accidente în decurs de câteva ore. Din fericire, persoanele implicate au suferit răni ușoare. În schimb, pagubele materiale sunt importante. TIR-ul s-a răsturnat în afara carosabilului, aproape de Băicoi, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Încă nu se știe dacă a adormit la volan sau, pur și simplu, a avut un moment de neatenție. La locul accidentului este așteptată o macara care să repună TIR-ul pe roți. Despre accidentul de la Bănești am scris aici.
Cel de-al treilea accident s-a produs aproape de intrarea spre Băicoi. O persoană a fost rănită după ce două autoturisme s-au ciocnit. Cauza probabilă a accidentului - unul dintre conducătorii auto nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a fost lovit de mașina care venea cu viteză din spate.
(Sursă foto accident Paralela 45 - Observatorulph.ro)


09 Aug 2016 10:35 8189 vizualizari


Comentarii






1935 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1737 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4540 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1723 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV