CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

PMP a donat lemne pentru 20 de familii din Câmpina

- Politică -

PMP a donat lemne pentru 20 de familii din Câmpina

Liderii PMP Câmpina continuă acțiunile de caritate pentru ajutorarea populației aflată în nevoie. Criza energetică, suprapusă peste pandemia de Covid a creat o puternică presiune asupra bugetului familiei, tocmai în plină iarnă. Pentru ca oamenii să poată depăși această perioadă dificilă, PMP a gândit un program de sprijin pentru câmpineni.

Astfel, 20 de familii care se încălzesc cu lemne, vor primi un sprijin substanțial, în material lemnos, care să acopere întregul necesar de supraviețuire, până la primavară. O acțiune simplă, plină de umanitate, salvatoare pentru locuitorii care suferă din cauza greșelilor guvernanților. Inițiatorii acestui proiect sunt președintele organizației, Ioan Adrian Pițigoi, și consilierii locali Aron Sabo, Marius Anghelescu, Bogdan Ene.
Membrii echipei PMP Câmpina nu sunt la prima acțiune de acest fel, ci au creat deja o tradiție în acest sens. Liderii PMP au venit cu cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dar și cu un pachet medical pentru pensionarii câmpineni, anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus, se arată într-un comunicat transmis de conducerea PMP Câmpina.


31 Jan 2022 11:56 3676 vizualizari


Comentarii


  • 01.02.2022 16:35 Dan Au curățat pe 1 mai la blocuri Adpp. Nu vreau sa par rău dar în curtea Pmp sau a lui Pițigoi cresc copaci.... și doar 20 familii? A început campania, Pmp au maxim 5 la suta. Mai mult nu se poate.
  • 31.01.2022 18:37 Catalin Ar trebui sa urmeze și primăria exemplul având în vedere că a defrișat jumate din oras
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
620 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1442 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV