Superliga B Prahova. CS Câmpina - CS Blejoi II 0-0. Risipă de puncte în ploaie

Sport (Categoria articolului)

Pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol din Câmpina a avut loc primul meci al etapei a 22-a din Superliga B Prahova, un adevărat derby în care s-au întâlnit ocupntele locurilor 4 (CS Câmpina) și 3 (CS Blejoi II).

În pofida vremii neprielnice, cu ploaie și vânt rece, ambele echipe s-au angrenat într-un joc plăcut, cu numeroase ocazii la ambele porți. Mai ales în prima repriză, parcă oaspeții au fost mai periculoși, ocaziile lor la poarta câmpineilor fiind mai clare. În cele din urmă, la fluierul de final al arbitrului Ionuț Neagu s-a dovedit că a fost o risipă de puncte în ploaie... O risipă mai ales pentru gazde, aflate într-o cursă de acumulare a cât mai multor puncte pentru a avansa în clasament pe o poziție care să le asigure promovarea.
CS Câmpina, antrenori Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, a aliniat următoarea formulă: Antal - Coman, Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Iordache (46 Tocitu), Dumitrescu, Botoșneanu (70 Manole), Filip, Matei, Spurcaciu (46 Buzilă). 
Etapa viitoare, CS Câmpina va întâlni în deplasare formația CS Scorțeni Bordeni.

2850 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

222 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

418 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

149 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: