Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor de canalizare, apoi de asfaltare. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe un segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsonului respectiv fiind 25 septembrie 2020.

Astfel, după cum anunță Primăria Câmpina, ”începând din 16 septembrie, circulaţia rutieră pe Strada Republicii (tronsonul cuprins între intrarea în parcarea Pieței Centrale și Complexul Romal) este blocată din cauza lucrărilor de frezare, ridicare la cotă a capacelor și asfaltare a carosabilului. În momentul de față, pe Strada Republicii se poate circula astfel:
- dinspre Strada Mihail Kogălniceanu, doar până la intrarea în parcarea Pieței Centrale (barieră);
- dinspre Calea Doftanei, pe Strada Mihai Eminescu, pe sens unic spre Strada Republicii și ieșire din nou în Calea Doftanei.
Lucrările de frezare și asfaltare a Străzii Republicii (tronsonul mai sus amintit) au ca termen de execuție data de 25 septembrie 2020. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic!”.

1613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.

1670 vizualizari
23 oct. 2020 20:47

Ședință de constituire a Consiliului Județean Prahova. Președintele CJ și consilierii județeni au depus jurământul de credință

La Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc vineri, 23 octombrie 2020, ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova, o ședință festivă în cadrul căreia președintele CJ - liberalul Iulian Dumitrescu și consilierii județeni aleși în urma scrutinului electoral din 27 septembrie au depus jurământul de credință. Printre noii consilieri județeni se numără și doi câmpineni - Rodica Papuc (PNL) și Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Luni, 26 octombrie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

Alte stiri recente

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.