Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțuri (Categoria articolului)

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.

SC Electroutilaj SA Câmpina angajează bobinatori motoare electrice și tineri în vederea pregătirii pentru meseria de bobinator motoare electrice.
CV-urile se pot trimite la fax 0244.335.754 sau la adresa de e-mail
: office@electroutilaj.ro. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0244.335.751 sau pe adresa de e-mail office@electroutilaj.ro.

*****

Firma TC Măsurare & Control SRL, cu sediul în Câmpina, produce senzori de temperatură, cu accesorii. Gama de produse este extrem de variată, de la senzori de temperatură și conectori, la cabluri cu izolație minerală,  PVC, PFA și fibră de sticlă. Firma face parte din grupul de firme TC al companiei engleze TC Ltd, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.
Firma își mărește echipa recrutând:
Operator producție – secția senzori de temperatură
Cerinte: studii medii, minim zece clase; cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj; persoană atentă la detalii, organizată, harnică, responsabilă.
Operator calitate
Cerințe
: studii medii (liceul); cunoașterea limbii engleze constituie avantaj; experiența în domeniul calității în producție reprezintă, de asemenea, un avantaj; seriozitate, implicare, dorința de a învăța lucruri noi.
Programator CNC
- Responsabil de realizarea programelor CNC, cu atenție pentru siguranța operatorilor, menținerea funcționării aparatelor, maximizarea eficienței aparatelor.
- Lucrează alături de echipa operațională pentru a realiza și menține standardele proceselor și procedurilor, pentru a oferi suport programului de producție și a atinge targetul.
- Oferă suport pentru dezvoltarea operatorilor, identifică și implementează noi tehnologii.
- Folosește metode actuale pentru a realiza programe ce oferă siguranță si respectă cerințele producției.

Trimiteți CV la adresa de email: diana_manta@tsrl.ro. Detalii la numărul de telefon 0744.636.628.

*****
 

Companie specializată în comercializarea materialelor de construcții oferă spre ocupare un post de ASISTENT al COORDONATORULUI NAȚIONAL, loc de muncă în municipiul Câmpina.

Cerinţe:
• Studii superioare;
• Cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu constituie un avantaj;
• Cunoaşterea în detaliu a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, OutlookExpress), navigare internet;
• Capacitate de organizare şi planificare a activităţilor curente;
• Fluenţă verbală;
• Personalitate dinamică, comunicativă, organizată, analitică;
• Loialitate şi confidenţialitate. 

Se oferă PACHET SALARIAL ATRACTIV
• Telefon de serviciu;
• Posibilităţi reale de promovare;
• Mediu de lucru plăcut şi profesionist. 

Candidaţii interesaţi pot trimite CV, până la data de 15.09.2016, la adresa de e-mail: comercial.dc@soceram.ro. Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceștia.Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate. Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condiţiile minimale solicitate în specificaţiile postului. Compania îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi.

11823 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

176 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

3187 vizualizari
16 sept. 2021 08:00

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează agenți de securitate/pază

Societate comercială specializată în protecție și pază angajează agenți de securitate, cu sau fără atestat, pentru obiective noi situate în Băicoi.

Alte stiri recente

9 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

74 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...