CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

- Social -

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

UPDATE - La o zi după apariția articolului nostru, organizatorii Câmpina Open MTB ne-au anunțat că, din motive obiective, s-a luat decizia ca evenimentul să aibă loc duminică, 9 septembrie 2018 și nu pe 8 septembrie așa cum s-a stabilit inițial.

Competiția de ciclism montan pentru profesioniști și amatori Câmpina Open MTB 2018 va avea loc pe 8 septembrie, dar startul înscrierilor a fost deja dat pe site-ul campina-mtb.ro, acolo unde cei interesați găsesc formularul de înscriere, regulamentul concursului și multe alte informații necesare. Câmpina Open MTB - Race for autism promovează un stil de viață sănătos și reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive organizate anual la Câmpina. În același timp, este și un eveniment caritabil, pentru că banii strânși din taxele de participare sunt folosiți pentru proiecte destinate copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 20 lei pentru adulții însoțitori, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți beneficiază de reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. Important este ca plata să fie făcută în maxim 10 zile din momentul înscrierii. 
Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al naturii. Începând cu această ediție există trasee noi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 km și combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri și păduri. În crearea traseelor, organizatorii au ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților de la edițiile precedente, care au cerut în mod constant trasee mai accesibile.
Câmpina Open MTB este un eveniment organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului", cu sprijinul mai multor parteneri privați, dar și cu fonduri de la bugetul local. Pentru cea de-a VII-a ediție a competiției, organizatorii au obținut o finanțare de 20.000 lei de la bugetul Câmpinei, în baza Legii 350/2005.


10 Jul 2018 10:40 4246 vizualizari



Comentarii






134 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1631 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV