CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Simpozionul dedicat Zilei Câmpinei - trist, deprimant, cu discursuri lungi și plictisitoare

- Eveniment -

Simpozionul dedicat Zilei Câmpinei - trist, deprimant, cu discursuri lungi și plictisitoare
Câmpina împlinește astăzi 513 ani de atestare documentară. Și, ca în fiecare an, de Ziua Câmpinei, administrația locală organizează un simpozion în cadrul căruia se rostesc discursuri, se lansează cărți, se prezintă diverse publicații periodice, toate finanțate de la bugetul local și care nu ajung la publicul larg pentru că nu pot fi comercializate. Așa a fost și astăzi în Sala "Constantin Radu" a Casei de Cultură "Geo Bogza", locația Simpozionului "Câmpina 513".

O sală plină, de altfel, de oameni interesați la început și plictisiți ulterior. Unii au avut noroc, au găsit scaune libere, alții au stat în picioare, aliniați la perete. O sală rece, în care cei prezenți au stat cu paltoanele pe ei, o sală care apoi a devenit sufocantă din cauza numărului mare al participanților. Nimic nou, nimic deosebit, nimic frumos. Noi refuzăm să credem că asta este, de fapt, imaginea Câmpinei de astăzi, tristă, deprimantă, plictisitoare. Noi încă mai sperăm că simpozionul organizat de administrația locală nu reflectă chipul orașului, ci reprezintă doar o acțiune care trebuia bifată și atât. 


08 Jan 2016 17:20 9140 vizualizari


Comentarii


  • 12.02.2016 22:19 paul Asta e cand aloci doar 1000 ron pt ,,cartea de vizita" a municipiului.Inca primarul nostru cred ca nu e in tema cu spekerii.De fapt cred ca il ,,epuizeaza" tare activitatea la primarie,si cred ca niste dezvoltare personala i-ar face bine si i-ar schimba tonusul de abordare.Se poate lua fonduri de la alte activitati,care se pot cumula.Cand cultura se duce de rapa: valabil si pt Casa de Cultura si pt Casa Tineretului-trebuie persoane tinere,chiar nu avem asa ceva in oras?Cartile care le scoate dl Ciupala sunt ok,in comparatie cu alti publicisti la ale caror lansari daca se strange de-o hora.Poate le gasesc pe la bibliotecile din oras,la licee.Pacat ca ajung la ,,politruci" si la angajatii din primarie(au circuit inchis).Daca tot bagati banii in carti si noi masele sa luam ,,lumina"
  • 09.01.2016 16:53 Ana Nedelcu Lamentabil. Ar trebui sa dispara 80% din actuali,si sa lase loc celor mai tineri si cu pofta de viata.
  • 09.01.2016 09:01 Dan V. Discurs mai electoral si de mai prost gust, avand in vedere momentul, asa cum a avut ieri Tiseanu, nu am mai vazut de mult timp! Sa ii fie rusine!
  • 08.01.2016 21:04 Violeta A fost prima data cand am participat la un simpozion dedicat Zilei Campinei. Si ultima data! Am fost profund dezgustata de linguseala unora fata de primar sau mai marii zilei, de calitatea foarte, foarte slaba a prezentarilor, de calitatea slaba din toate punctele de vedere a filmuletului prezentat, de faptul că au fost adusi fortat copiii aia de la Scoala de Politie care au fost nevoiti sa stea in picioare ore bune, absolut degeaba, iar cand l-am auzit pe Ciupala care multumea pentru sprijinul financiar "Consiliului Popular", am crezut ca nea Petrica Campeanu prezent in sala este primarul in functie!
1290 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
609 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
751 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2470 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV