CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Podium la ultima etapă și medalie în clasamentul național general pentru motocrosul câmpinean

- Sport -

Podium la ultima etapă și medalie în clasamentul național general pentru motocrosul câmpinean

Depășind deja 30 ani de activitate neîntreruptă în motocrosul românesc, clubul câmpinean Lido a reușit și la finalul ediției de campionat 2023 să aibă cel puțin un sportiv pe podiumul clasamentului național general.

Week-end-ul trecut, într-un cadru natural superb la Zărnești, pe circuitul Brebina, a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros. La categoria Veterani I, Sebastian Strechioiou a concurat cu umărul dislocat și a reușit să se claseze pe locul 3 al etapei, punctele acumulate astfel asigurându-i locul secund în ierarhia finală și titlul de vicecampion național.
De asemenea, la Zărnești, în cadrul aceleași clase, Marcel Vișoiu a terminat etapa pe locul 5, clasându-se pe locul 6 în ierarhia finală. În clasamentul general, un alt sportiv de la Lido Câmpina, Alexandru Oprescu, ocupă locul 9, iar la categoria MX2, Alin Pandele a ocupat locul 5 în clasamentul general.
Sunt performanțe remarcabile, în condițiile în care acest frumos sport, motocrosul, nu mai are nicio bază de pregătire în Câmpina. Cu toate acestea, câțiva ”nebuni frumoși” se încăpățânează să mențină an de an numele Câmpinei în clasamentele naționale ale acestui sport.


19 Oct 2023 20:29 1298 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1433 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV