Lovitură de teatru!

Politică (Categoria articolului)

Scena politică fierbe, fiecare formațiune politică încercând să-și optimizeze cât mai bine șansele pentru a-și apropia victoria în alegerile locale din 27 septembrie 2020. La nivelul județului Prahova, se discută tot mai intens despre o alianță între PNL și USR – PLUS, cu Andrei Volosevici candidat la Primăria Ploiești și Cătălin Florescu la Primăria Câmpina. Dacă se materializează această alianță, actualul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, va fi scos din cursa pentru un nou mandat.

Surse din cadrul ambelor tabere ne-au precizat că negocierile s-au intensificat în ultimele zile, dorindu-se perfectarea alianței cât mai repede, având în vedere calendarul electoral stabilit de Autoritatea Electorală Permanentă. Senatorul Iulian Dumitrescu (PNL) ar urma să fie susținut pentru președinția Consiliului Județean Prahova, Andrei Volosevici (PNL) pentru Primăria Ploiești, iar Cătălin Florescu (USR-PLUS) pentru Primăria Câmpina, liberalii fiind dispuși, astfel, să-l sacrifice pe actualul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu.
Lucrurile nu sunt bătute în cuie, încă se mai negociază și vom reveni cu noi informații despre acest subiect.

6318 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 24.07.2020 21:56 Miscare inteligenta.Catalin este alegerea potrivita pentru primaria Campina.Mult succes Catalin Florescu!

Politică

2607 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

7 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1193 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.