Alex Ferariu și Alexandra Bran, echipa PMP care va transforma Breaza într-un oraș european

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară vine în fața alegătorilor din Breaza, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, cu cea mai bună echipă și singura care poate transforma Breaza într-un oraș european. De asemenea, echipa PMP este singura care se prezintă în fața electoratului cu un tandem – candidat pentru funcția de primar și candidat pentru funcția de consilier local, Alex Ferariu și actualul viceprimar Alexandra Bran.

Alex Ferariu este căsătorit, are o fiică de 10 ani și a venit la Breaza în anul 2002, iar casa pe care și-a construit-o inițial ca reședință de vacanță a devenit în urmă cu zece ani căminul familiei sale. A început să lucreze la vârsta de 16 ani, la Fun Radio București, ca realizator de programe. La 18 ani era director tehnic și șef de antenă la Radio Z București, unde realiza cele mai ascultate emisiuni ale stației. La începutul anului 1998 a ajuns la ProTV, din 2003 până în 2008 a prezentat principalul jurnal de știri la Național TV, iar între 2008 și 2013 - Observatorul la Antena 1 și știri la Antena 3. Până în toamna anului 2019 a găzduit emisiuni și jurnale de știri la B1 TV. Licențiat în Electronică, absolvent al Universității Politehnice din București, a înființat prima sa firmă în 2003 și este și în prezent antreprenor, activând exclusiv în mediul privat. A lucrat ca expert în cadrul mai multor proiecte finanțate de Uniunea Europeană și derulate prin Asociația Centrul pentru Integritate, SNSPA și Asociația pentru Implementarea Democrației. În 2017 și 2018 a fost consilier ministru și consilier secretar de stat la Ministerul Economiei și consilier secretar de stat la Ministerul Cercetării și Inovației.
Alexandra Bran, viceprimarul orașului Breaza în mandatul 2016-2020, are 37 de ani și activează în politică de opt ani, iar în administrația locală de patru ani. Absolventă a Facultății de Drept și Sociologie din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Alexandra Bran este masterand în Dreptul Penal al Afacerilor, dar și membru academician al Academiei din Roma și absolventă a Institutului Diplomatic Român în domeniile Politică Externă și Diplomație, precum și Securitate Internațională. Este cunoscătoare a mai multor limbi străine și absolventă a mai multor cursuri de calificare: Medierea conflictelor; Evitarea crizei financiare și a insolvenței; Politici publice și planificare strategică; Curs de pregătire în domeniul situațiilor de urgență. Este brezeancă get-beget, un om corect, puternic, cu viziune, ”open-minded”, luptător, bun organizator, cu aptitudini manageriale și de leadership dezvoltate, este o persoană activă, perfecționistă, ambițioasă, curajoasă, cu un dezvoltat simț al responsabilității, dornică mereu să construiască, să ajute și să-și pună semenii mereu pe primul loc. A inițiat numeroase proiecte de hotărâri, aprobate de Consiliul Local Beaza, dar – cele mai multe – nepuse în practică de primarul din mandatul 2016-2020.

”Pentru că Breaza este un oraș, locuitorii săi merită și trebuie să aibă toate condițiile și facilitățile pe care le presupune acest lucru, nu doar obligația să plătească impozite mai mari. Cu toții ne dorim ca lucrurile să se schimbe în bine, dar majoritatea s-a obișnuit doar să comenteze de pe margine în loc să se implice. Am lucrat și construit pentru mine și apoi pentru familia mea, de la vârsta de 16 ani, iar acum cred că este timpul să fac mai multe și pentru orașul în care locuim. Am văzut cu toții cât de lent se mișcă lucrurile în Breaza și cât de multe mai sunt de făcut. Sincer, niciunul dintre noi nu mai are timp de pierdut și să aștepte ca aceiași oameni, care ani de zile au ocupat fotoliile de la primărie, să-și demonstreze încă o dată incompetența”, spune Alex Ferariu, candidatul PMP la funcția de primar al orașului Breaza.
”Continuarea și finalizarea proiectelor demarate vor reprezenta o prioritate pentru mine, cât și absorbția de fonduri europene și guvernamentale pentru inițierea altor proiecte menite să dezvolte și să modernizeze orașul Breaza, să-l transforme într-un oraș european”, a adăugat Alexandra Bran.
Programul echipei PMP la Breaza este extrem de ambițios: atragerea, cu prioritate, de fonduri europene, granturi SEE, fonduri norvegiene; inventarierea rețelelor de apă, canal, gaze existente pe raza orașului și introducerea acestora în cazul în care nu există; amplasarea subterană a rețelelor electrice, iluminat public și telecomunicații electronice; reabilitarea și modernizarea străzilor de pe raza orașului Breaza; amenajarea de trotuare, sisteme de colectare și scurgere a apelor pluviale, amenajarea a cât mai multor spații verzi cu pomi, plante ornamentale, flori, gazon și multe, multe altele.
De ce trebuie ca oamenii din Breaza să-l voteze pentru funcția de primar pe Alex Ferariu, iar pentru Consiliul Local să voteze echipa PMP? ”Diferența dintre noi și alții este că Alex a atras fonduri europene, a lucrat efectiv în acest domeniu, în vreme ce alții doar visează să atragă astfel de fonduri. Eu am inițiat și demarat proiecte menite să dezvolte și să modernizeze orașul, în vreme ce alții doar se laudă ori își asumă proiectele mele. Noi am lucrat atât în mediul privat, cât și în administrație și știm ce este de făcut pe mai departe pentru a da orașului o haină nouă, modernă, verde, în timp ce alții nu știu nici măcar să rostească așa cum trebuie cuvântul ”cofinanțare” ori nu fac un pas fără să-și întrebe stăpânii. Breaza are o șansă unică spre progres și avem încredere că brezenii vor analiza foarte bine de data aceasta și vor acorda sprijinul unei echipe de oameni competenți, tineri, cu experiență administrativă, cu putere de muncă, oameni corecți, curați, fără interese ascunse, fără persoane cu trecut și prezent discutabil ori îndoielnic”, a mai afirmat Alexandra Bran, candidat PMP pentru Consiliul Local, actual viceprimar al orașului Breaza.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, cod AEP 21200020)

4890 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

688 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

751 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.