Romii din Câmpina se pot declara mulțumiți. Acum au căsuțe în care să-și vândă mărțișoarele

Social (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a achiziționat 20 de căsuțe din lemn pentru comercianți. Acestea au costat 41.498 lei fără TVA și de ieri a început montarea lor pe aleea din fața Mercantis și în zona pietonală din fața Complexului Carrefour. 

În aceste căsuțe își vor vinde produsele "de sezon" comercianții denumiți până mai ieri "ambulanți", în marea lor majoritate romi. În câteva zile îi vom vedea deja cu mărțișoare și alte produse specifice începutului de primăvară. Sunt foarte încântați de soluția găsită de Primăria Câmpina, dar mai ales de locație. Nu mai trebuie să stea în spatele Pieței Centrale, la tarabe și nici în bazar. Vă amintiți, probabil, că înaintea sărbătorilor de iarnă, comercianții romi au protestat în fața Primăriei pentru că nu erau lăsați să-și vândă produsele în centrul municipiului. Acum sunt foarte mulțumiți și recunoscători primarului Horia Tiseanu pentru decizia luată și pentru condițiile create. Că doar e an electoral, am spune noi...

În total sunt 25 de căsuțe, cinci cumpărate anii trecuți și 20 achiziționate acum. O căsuță are 6 mp, iar fiecare comerciant va plăti 1,43 lei/mp/zi în perioada în care își va vinde produsele.

5672 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marin 23.02.2016 10:57 Tiseanu se bucura la nici 50 de voturi câte i-ar putea aduce acești comercianți romi. Dar pierde din vedere ca va pierde probabil 500 de voturi din partea campinenilor, care sunt nemultumiți de țigăneala continua pe care o patronează Tiseanu!
  • Coco Marin 23.02.2016 11:10 proasta miscare,in felul acesta ne vor invada ... si ni se vor urca in cap de tot . Un lucru mai bun decat sa ajuti rromii care nu isi platesc taxe ,impozite etc nu puteai sa faci ? Cumparam casute rromilor din banii nostri. Dislike
  • Irimia Alina 23.02.2016 11:11 Huooooooooooooo
  • Yo 23.02.2016 11:16 Te-ai bagat in anturaj cu tiganii pt voturi ... Ei mint mult ... Te vor lasa semn :)))
  • Andreea 25.02.2016 23:46 Romii nu sunt oameni??? Foarte bine ca dl Tiseanu a găsit o cale de mijloc.Si țiganii au drepturi ca și noi.Extraordinar!!! Ce rasiști mai suntem!!! Felicitări pt Dl Tiseanu..aveti un vot de la mine☺

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.