Handbal feminin, juniori III. Activ Prahova Ploiești - CS Câmpina 35-29

Sport (Categoria articolului)

În cadrul etapei a VI-a a Campionatului Național de junioare III, duminică, 23 octombrie, în meciul disputat în sala ”TelGeorge Junior”, din Ploiești, echipa CS Câmpina a fost învinsă cu scorul de 35-29 (16-13), după un meci foarte disputat, de către echipa CS Activ Prahova Ploiești.

După o primă repriză echilibrată, în care mult timp cele două echipe au mers cap la cap, după pauză, experieța câtorva jucătoare de la echipa ploieșteană și-a spus cuvântul, acest lucru făcând diferența decisivă pe tabela de scor.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în acest joc pentru CS Câmpina următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Cătălina Antonie (un gol), Antonia Dragomir (7 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (7 goluri), Sofia Robu (4 goluri), Antonia Robu, Daria Cojani, Rebeca Chitălan, Alessia Stamate (un gol), Gabriela Roiniță (2 goluri), Teodora Jubea, Cristina Călărașu (7 goluri).
Partida de la Ploiești a fost arbitrată de Marina Agliceriu și Octavian Nica, ambii din Ploiești.
Etapa viitoare, pe 13 noiembrie, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CSM Ploiești.

2201 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1755 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.