Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sport (Categoria articolului)

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Cele șase meciuri desfășurate la Câmpina, partidele altor două grupe având loc la Mizil, au fost unele atractive, spectaculoase, cu jucătoare valoroase și în care s-a văzut munca antrenorilor. Am văzut și un lucru rar întâlnit - o victorie la zero! S-a întâmplat în meciul dintre prima echipă a CS Câmpina, pregătită de antrenorul Denisa Toma, și echipa secundă a clubului ploieștean, CSM. La capătul primei zile s-au înregistrat următoarele rezultate:
Grupa A
CS Câmpina II - CS Bucov 20-16
CSM Ploiești I - CS Bucov 23-15
CSM Ploiești I - CS Câmpina II 27-14
Grupa C
Activ Plopeni - CSM Ploiești II 25-5
CSM Ploiești II - CS Câmpina I 0-32
CS Câmpina I - Activ Plopeni 39-8
Miercuri, 21 februarie, tot la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” sunt programate semifinalele și finalele turneului județean.

1023 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

31 vizualizari
14 apr. 2024 15:54

Baschet feminin, sub 15 ani. CS Câmpina - CSS Târgoviște 59-24

În a doua zi a turneului regional găzduit de sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P Hasdeu” Câmpina, echipa feminină sub 15 ani a CS Câmpina a învins clar formația CSS Târgoviște, cu scorul de 59-24.

62 vizualizari
14 apr. 2024 13:45

Liga A Prahova. Progresul Drăgănești - CS Câmpina 3-0

Vecine de clasament înaintea acestei etape, Progresul Drăgănești și CS Câmpina s-au angrenat într-un joc de uzură, destul de monoton și plictisitor, decis de greșeli.

Alte stiri recente

348 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

1 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

2248 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.