Bărbatul dispărut la Paltinu este căutat în continuare. La operațiunea de astăzi participă și scafandri

Social (Categoria articolului)

Este a treia zi în care echipaje formate din pompieri de la ISU Prahova și polițiști îl caută pe bărbatul dispărut în zona Lacului Paltinu. Vă reamintim, este vorba despre un medic de 34 de ani, din București, care a dispărut de acasă pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Mașina lui a fost găsită pe malul Lacului Paltinu.

Bărbatul se numește Octavian Ceachir și este medic ORL la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Are o casă în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, moștenită de la bunici. Familia a anunțat dispariția luni, 15 august, iar căutările în zona Paltinu au început pe 17 august, după ce mașina tânărului medic a fost găsită pe malul lacului. Autoritățile iau în calcul varianta sinuciderii având în vedere biletul găsit de familie, precum și informațiile furnizate de unii apropiați privind starea de depresie prin care trecea tânărul în urma divorțului.
Mai întâi, bărbatul a fost căutat în Lacul Paltinu de șapte pompieri de la ISU Prahova. Apoi, căutările au fost extinse în pădurea din apropiere, la acțiune participând polițiști, dar și fratele persoanei dispărute. Astăzi, ISU Prahova a reluat căutările de la ora 8.00, cu cinci pompieri și o barcă cu motor, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituției. De la ora 10.00, pompierilor li s-au alăturat șase scafandri (un echipaj de la ISU București - Ilfov și un echipaj de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență de la Ciolpani). 

5760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1937 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2422 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

163 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1653 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.