Bărbatul dispărut la Paltinu este căutat în continuare. La operațiunea de astăzi participă și scafandri

Social (Categoria articolului)

Este a treia zi în care echipaje formate din pompieri de la ISU Prahova și polițiști îl caută pe bărbatul dispărut în zona Lacului Paltinu. Vă reamintim, este vorba despre un medic de 34 de ani, din București, care a dispărut de acasă pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Mașina lui a fost găsită pe malul Lacului Paltinu.

Bărbatul se numește Octavian Ceachir și este medic ORL la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Are o casă în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, moștenită de la bunici. Familia a anunțat dispariția luni, 15 august, iar căutările în zona Paltinu au început pe 17 august, după ce mașina tânărului medic a fost găsită pe malul lacului. Autoritățile iau în calcul varianta sinuciderii având în vedere biletul găsit de familie, precum și informațiile furnizate de unii apropiați privind starea de depresie prin care trecea tânărul în urma divorțului.
Mai întâi, bărbatul a fost căutat în Lacul Paltinu de șapte pompieri de la ISU Prahova. Apoi, căutările au fost extinse în pădurea din apropiere, la acțiune participând polițiști, dar și fratele persoanei dispărute. Astăzi, ISU Prahova a reluat căutările de la ora 8.00, cu cinci pompieri și o barcă cu motor, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituției. De la ora 10.00, pompierilor li s-au alăturat șase scafandri (un echipaj de la ISU București - Ilfov și un echipaj de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență de la Ciolpani). 

6189 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2131 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

1 comentarii

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2431 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.