Bărbatul dispărut la Paltinu este căutat în continuare. La operațiunea de astăzi participă și scafandri

Social (Categoria articolului)

Este a treia zi în care echipaje formate din pompieri de la ISU Prahova și polițiști îl caută pe bărbatul dispărut în zona Lacului Paltinu. Vă reamintim, este vorba despre un medic de 34 de ani, din București, care a dispărut de acasă pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Mașina lui a fost găsită pe malul Lacului Paltinu.

Bărbatul se numește Octavian Ceachir și este medic ORL la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Are o casă în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, moștenită de la bunici. Familia a anunțat dispariția luni, 15 august, iar căutările în zona Paltinu au început pe 17 august, după ce mașina tânărului medic a fost găsită pe malul lacului. Autoritățile iau în calcul varianta sinuciderii având în vedere biletul găsit de familie, precum și informațiile furnizate de unii apropiați privind starea de depresie prin care trecea tânărul în urma divorțului.
Mai întâi, bărbatul a fost căutat în Lacul Paltinu de șapte pompieri de la ISU Prahova. Apoi, căutările au fost extinse în pădurea din apropiere, la acțiune participând polițiști, dar și fratele persoanei dispărute. Astăzi, ISU Prahova a reluat căutările de la ora 8.00, cu cinci pompieri și o barcă cu motor, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituției. De la ora 10.00, pompierilor li s-au alăturat șase scafandri (un echipaj de la ISU București - Ilfov și un echipaj de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență de la Ciolpani). 

5687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.

Alte stiri recente

1227 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1510 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.