Bărbatul dispărut la Paltinu este căutat în continuare. La operațiunea de astăzi participă și scafandri

Social (Categoria articolului)

Este a treia zi în care echipaje formate din pompieri de la ISU Prahova și polițiști îl caută pe bărbatul dispărut în zona Lacului Paltinu. Vă reamintim, este vorba despre un medic de 34 de ani, din București, care a dispărut de acasă pe 14 august, lăsând familiei un bilet de adio. Mașina lui a fost găsită pe malul Lacului Paltinu.

Bărbatul se numește Octavian Ceachir și este medic ORL la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Are o casă în satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, moștenită de la bunici. Familia a anunțat dispariția luni, 15 august, iar căutările în zona Paltinu au început pe 17 august, după ce mașina tânărului medic a fost găsită pe malul lacului. Autoritățile iau în calcul varianta sinuciderii având în vedere biletul găsit de familie, precum și informațiile furnizate de unii apropiați privind starea de depresie prin care trecea tânărul în urma divorțului.
Mai întâi, bărbatul a fost căutat în Lacul Paltinu de șapte pompieri de la ISU Prahova. Apoi, căutările au fost extinse în pădurea din apropiere, la acțiune participând polițiști, dar și fratele persoanei dispărute. Astăzi, ISU Prahova a reluat căutările de la ora 8.00, cu cinci pompieri și o barcă cu motor, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituției. De la ora 10.00, pompierilor li s-au alăturat șase scafandri (un echipaj de la ISU București - Ilfov și un echipaj de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență de la Ciolpani). 

6244 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3064 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.

3137 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.