CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Dezbaterea privind centrul cultural de la Câmpina, lungă și foarte dură. O dezbatere din care nimeni nu a avut de câștigat

- Actualitate -

Pentru a doua oară în actuala legislatură locală, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a venit în fața Consiliului Local, joi, 31 martie 2022, cu un proiect privind înființarea Centrului Cultural Municipal, instituție care, conform proiectului, ar urma să strângă sub aceeași "umbrelă" Casa de Cultură, Casa Tineretului, Biblioteca Municipală și Centrul de Informare Turistică.

Discuțiile asupra proiectului au durat mai bine de o oră. Spre deosebire de ședința de anul trecut, când a venit prima dată în fața Consiliului Local cu proiectul privind înființarea centrului cultural, de această dată primarul Alin Moldoveanu a fost mai bine pregătit. A avut o prezentare însoțită de documente și imagini, a încercat să vină cu o serie de argumente favorabile înființării centrului cultural având ca motivație principală creșterea calității actului cultural din localitate. În discursul său a fost susținut de consilierul Liviu Briciu (POL), inițiatorul real al acestui proiect, consilier care, din păcate, și-a spus punctele de vedere într-o manieră destul de dură, iritantă pe alocuri. Au fost combătuți vehement de consilierul Andrei Duran (PSD) și de directorul Casei de Cultură "Geo Bogza", Alexandra Toma. Întreaga discuție o puteți urmări în materialul video.
Încercăm, totuși, să subliniem două lucruri. Pe parcursul discuțiilor, au fost momente extrem de neplăcute, în care s-a ajuns la jigniri grosolane, de ambele părți. Pentru că, e clar pentru toată lumea, avem o parte care dorește cu orice preț înființarea centrului cultural și o parte care se opune categoric acestui demers. Numai că, vehemența, duritatea, chiar ura, cu care cele două părți își spun punctele de vedere aproape că fac să nu mai conteze argumentele tehnice, juridice sau... logice. Dintr-un asemenea comportament nu poate ieși nimic bun, nimic constructiv, iar ceea ce s-a întâmplat joi, 31 martie 2022, ne arată că sunt șanse minime ca un astfel de proiect să fie adoptat în acest mandat. Deduceți, deci, că proiectul a fost respins la vot, a doua oară. Votul a decurs astfel: 4 consilieri pentru (Liviu Briciu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu și Costel Filip), 4 consilieri împotrivă (Andrei Duran, Livia Lupu, Horațiu Zăgan și Liviu Davidescu) și 8 abțineri (consilierii PNL, PMP, USR și Cezar Grama).


03 Apr 2022 19:38 2664 vizualizari


Comentarii


  • 04.04.2022 19:56 Calin Experiența ne spune ca trebuie sa ne adaptam la nou, ca mai trebuie schimbări care pot aduce îmbunătățiri….
  • 04.04.2022 17:11 Pavel Nicolae Este în joc pierderea unor funcții.Asta nu convine.
  • 04.04.2022 08:01 Anonim Dl. Sabo a fost la ''toate'' spectacolele de cand a devenit consilier si are bilete gratuite ca inainte nu l-a vazut nimeni pe la teatru. Rusinos!
  • 04.04.2022 07:50 Anonim Mademoisella (scris gresit intentionat) fosta Ionita a uitat cum a luat examenul, adica pe pile, fara vreo competenta reala de management. Fata asta imbracata la evenimentele de la teatru ca ... n-are pic de rusine.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
809 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV, condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1524 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
14298 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1103 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV