CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, vitezomanii vor fi depistați cu un radar nou - TruCam II

- Actualitate -

La Câmpina, vitezomanii vor fi depistați cu un radar nou - TruCam II

În seara zilei de joi, 9 martie 2023, în intervalul orar 18.00-22.00, Poliția municipiului Câmpina a desfășurat o amplă acțiune rutieră, la care au mai fost prezenți polițiști de la Breaza, din alte structuri și de la Centrul Antidrog.

Noutatea acțiunii a reprezentat-o folosirea în premieră a noului radar intrat în dotarea Poliției Municipale Câmpina - TruCam II. Potrivit inspectorului principal Cătălin Grancea, coordonatorul acestei acțiuni, noul aparat radar TruCam II ”este cel mai performant aparat de acest gen și care poate depista viteze de până la 320km/h de la o distanță de până la 1.200 metri în aliniament”.
TruCam II a făcut deja primele ”victime” la Câmpina, patru conducători auto au fost surprinși cu viteze care depășeau limita legală, ei fiind sancționați.
De altfel, în cadrul acțiunii de joi seară, polițiștii au controlat 79 de autovehicule, au legitimat 83 de persoane și au acordat 21 de sancțiuni, dintre care patru pentru depășirea vitezei legale, dar au reținut și un permis de conducere în cazul unui bărbat care conducea sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.
Inspectorul principal de poliție Cătălin Grancea ne-a mai declarat că ”astfel de acțiuni vor mai continua pentru asigurarea climatului de siguranță rutieră pentru toți participanții la trafic”.


10 Mar 2023 07:04 6082 vizualizari



Comentarii






  • 10.03.2023 19:16 Gioni Daa aparatu ăsta are și program după 8.00 seara când se pun pe liniuțe în fiecare seară băieți de băieți după la Izvoreanu până pe la policlinică??? Sau o fi la încărcat ca de după o zi întreagă și tractoru se odineste, damite aparatu. Si apai noi ce vreți ne culcam liniștiți da la ora aia fără nicio ambalare de motoare?
  • 10.03.2023 11:12 El Puerco Mesaj pentru Campineni: vindeti-va masinile sau mutati-va din orasul asta. O sa fie mai rau decat in timpul comunistilor. Dupa ce intra Romania in Schengen orasul o sa ajunga o comuna, toti o sa plece de aici.
3 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2530 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2640 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1484 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV