Apelul Primăriei Câmpina către asociațiile de proprietari privind măsurile de igienizare a spațiilor comune

Social (Categoria articolului)

Primăria Câmpina face apel către asociaţiile de proprietari din municipiu, precum şi către locatarii care locuiesc în condominii (proprietăți comune) să ia măsurile necesare pentru prevenirea apariţiei şi extinderii unor situaţii medicale generate de epidemia de coronavirus, conform normelor legale. 

Asociaţiile de proprietari au obligaţia să întreţină spaţiile comune igienizate în mod corespunzător (spălarea de două ori pe săptămână cu apă şi clor activ a pardoselilor; igienizarea frecventă cu biocide a balustradelor, uşilor, clanţelor, butoanelor de lift, interfoanelor) şi totodată au obligaţia să informeze locatarii cu privire la măsurile de siguranţă pentru situaţii de urgenţă. Recomandăm locatarilor ca, în măsura în care este posibil, să efectueze plăţile cheltuielilor comune prin contul bancar al asociaţiei sau prin internet banking, se menționează în comunicatul remis de Primăria Câmpina.

5042 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moțoiu Gheorghe 30.03.2020 13:54 La Asociația de Proprietari Nr 916 Câmpina BL.17H sc B Calea Doftanei nr. 1.nici o măsură. Nici măcar nu mă aștept. Ani de zile au fost protejați de șefa Compartimentului As.Pr.(pensie).

Social

1811 vizualizari
01 oct. 2022 09:32

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

Ziua de 1 octombrie este sărbătoarea persoanelor vârstnice, prilej pentru Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de a organiza, împreună cu Primăria municipiului Câmpina, un moment care să marcheze acest eveniment și să-i sărbătorească pe seniorii de la Clubul Pensionarilor.

1373 vizualizari
30 sept. 2022 23:36

”Ziua bunicilor” - o inițiativă de excepție la clasele primare de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în înreaga lume la 1 octombrie, la clasele primare din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, care își desfășoară activitatea în școala de pe Strada Golești, a avut loc o inițiativă de excepție - ”Ziua bunicilor”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
03 oct. 2022 10:52

A fost semnat contractul de finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare din Prahova. Partea Câmpinei - 51,7 milioane euro

Contractul de finanțare pentru implementarea "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova" a fost semnat luni, 3 octombrie 2022, la Consiliul Județean Prahova, de către ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene – Marcel Ioan Boloș, Carmen Moraru - secretar de stat în cadrul MIPE și președintele CJ – Iulian Dumitrescu. Cu o investiție de 581,6 milioane euro fără TVA (692 milioane de euro cu tot cu TVA), din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile accesate prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), acesta este cel mai important proiect din județul Prahova pentru dezvoltarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare.

1056 vizualizari
02 oct. 2022 20:11

Liga B Prahova. FC Muscelul Câmpina - Unirea Lacul Turcului 3-1

La revenirea pe teren propriu, FC Muscelul Câmpina a avut un adversar incomod, formația Unirea Lacul Turcului.