Apelul Primăriei Câmpina către asociațiile de proprietari privind măsurile de igienizare a spațiilor comune

Social (Categoria articolului)

Primăria Câmpina face apel către asociaţiile de proprietari din municipiu, precum şi către locatarii care locuiesc în condominii (proprietăți comune) să ia măsurile necesare pentru prevenirea apariţiei şi extinderii unor situaţii medicale generate de epidemia de coronavirus, conform normelor legale. 

Asociaţiile de proprietari au obligaţia să întreţină spaţiile comune igienizate în mod corespunzător (spălarea de două ori pe săptămână cu apă şi clor activ a pardoselilor; igienizarea frecventă cu biocide a balustradelor, uşilor, clanţelor, butoanelor de lift, interfoanelor) şi totodată au obligaţia să informeze locatarii cu privire la măsurile de siguranţă pentru situaţii de urgenţă. Recomandăm locatarilor ca, în măsura în care este posibil, să efectueze plăţile cheltuielilor comune prin contul bancar al asociaţiei sau prin internet banking, se menționează în comunicatul remis de Primăria Câmpina.

4625 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moțoiu Gheorghe 30.03.2020 13:54 La Asociația de Proprietari Nr 916 Câmpina BL.17H sc B Calea Doftanei nr. 1.nici o măsură. Nici măcar nu mă aștept. Ani de zile au fost protejați de șefa Compartimentului As.Pr.(pensie).

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.