CONTACT

O victorie și o înfrângere în prima a zi turneului Kartepe Cup, din Turcia, pentru CS Câmpina

- Sport -

O victorie și o înfrângere în prima a zi turneului Kartepe Cup, din Turcia, pentru CS Câmpina

În prima zi a turneului Kartepe Cup, din Turcia, CS Câmpina a avut de susținut două partide - cu FK Qarabag, din Azerbaidjan, și cu Hooligans Lebanon, din Liban.

ÎN primul joc, cu azerii, elevi lui Roberto Opatchi au întâlnit echipa pe care toată lumea o consideră cea mai bună a turneului, după prima zi, fiind nevoiți să se recunoască învinși, cu scorul de 0-3, dar la capătul unui meci destul de bun. În cel de-al doilea meci, câmpinenii au câștigat la ”masa verde” în fața echipei din Liban, organizatorii sesizându-se de faptul că la categoria 2009, libanezii foloseau jucători născuți în 2007, iar la acest nivel de vârstă, doi ani contează foarte mult.
”În primul meci am întâlnit cea mai bună echipă a turneului, care - nu știu dacă vă vine să credeți - are un staff format din șase antrenori. Ne-au învins cu scorul de 3-0. În schimb, echipa din Liban a introdus pe teren jucători născuți în 2007, la fel procedând și la o altă categorie de vârstă. A fost un întreg scandal aici, în Turcia, din cauza acestei echipe. Noi nu am făcut contestație, pentru că nu acestea consider eu că este rolul nostru, dar organizatorii au intervenit și ne-au dat victoria cu 3-0”, ne-a declarat la finalul rpiemi zile a turneului din Turcia, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Sâmbătă, 2 septembrie, îna  doua zi a turneului, CS Câmpina va întâlni de la ora 11.00 echipa turcă Hisareyn Spor, iar de la ora 17.00, echipa SHF Prishtina, din Kosovo.


02 Sep 2023 07:45 2192 vizualizari


Comentarii






243 vizualizari 06 May 2024 11:41 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Marți și miercuri sunt programate jocurile etapei a 28-a din Liga A Prahova, la fotbal, competiție care se apropie cu pași repezi de fluierul final. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
2783 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
2232 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
2150 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV