CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

O victorie și o înfrângere în prima a zi turneului Kartepe Cup, din Turcia, pentru CS Câmpina

- Sport -

O victorie și o înfrângere în prima a zi turneului Kartepe Cup, din Turcia, pentru CS Câmpina

În prima zi a turneului Kartepe Cup, din Turcia, CS Câmpina a avut de susținut două partide - cu FK Qarabag, din Azerbaidjan, și cu Hooligans Lebanon, din Liban.

ÎN primul joc, cu azerii, elevi lui Roberto Opatchi au întâlnit echipa pe care toată lumea o consideră cea mai bună a turneului, după prima zi, fiind nevoiți să se recunoască învinși, cu scorul de 0-3, dar la capătul unui meci destul de bun. În cel de-al doilea meci, câmpinenii au câștigat la ”masa verde” în fața echipei din Liban, organizatorii sesizându-se de faptul că la categoria 2009, libanezii foloseau jucători născuți în 2007, iar la acest nivel de vârstă, doi ani contează foarte mult.
”În primul meci am întâlnit cea mai bună echipă a turneului, care - nu știu dacă vă vine să credeți - are un staff format din șase antrenori. Ne-au învins cu scorul de 3-0. În schimb, echipa din Liban a introdus pe teren jucători născuți în 2007, la fel procedând și la o altă categorie de vârstă. A fost un întreg scandal aici, în Turcia, din cauza acestei echipe. Noi nu am făcut contestație, pentru că nu acestea consider eu că este rolul nostru, dar organizatorii au intervenit și ne-au dat victoria cu 3-0”, ne-a declarat la finalul rpiemi zile a turneului din Turcia, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Sâmbătă, 2 septembrie, îna  doua zi a turneului, CS Câmpina va întâlni de la ora 11.00 echipa turcă Hisareyn Spor, iar de la ora 17.00, echipa SHF Prishtina, din Kosovo.


02 Sep 2023 07:45 2214 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
602 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV