Vlad Bădescu (CSS Constantin Istrati Câmpina), la numai câţiva centimetri de podium la săritura în lungime, categoria juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce sâmbătă, în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism în Sală pentru Juniori II, Vlad Bădescu a fost singurul sportiv de la CSS Constantin Istrati Câmpina care a urcat pe podium (locul II la triplusalt), duminică, în ultima zi a competiţiei, acelaşi sportiv a fost la numai câţiva centimetri de podium.

Vlad Bădescu a concurat în proba de săritura în lungime, oprindu-se la 6,49m, la numai 6 centimetri de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Marian Petre, de la Farul Constanţa, adică exact învingătorul din proba de sâmbătă, de la triplusalt. Totuşi, clasarea pe locul patru a sportivului câmpinean antrenat de Jenica Bran reprezintă o performanţă remarcabilă pentru CSS Constantin Istrati Câmpina.
În aceeaşi probă a mai concurat şi un alt sportiv câmpinean, Călin Dumitrache, care s-a clasat doar pe locul 14, cu 5,95m. De asemenea, Călin Dumitrache se calificase şi în finala de la 60m garduri, dar nu a mai luat startul.
După două zile de întreceri la categoria juniori II, sportivii câmpineni se întorc acasă cu o singură medalie, dar cum cei mai mulţi dintre ei concurează de drept la juniori III, este de aşteptat ca la finalele acestei categorii de vârstă, care vor avea loc week-end-ul viitor la Bucureşti, palmaresul să fie mult îmbunătăţit.
Foto - Călin Dumitrache (în roşu) şi Vlad Bădescu (pe podium), încadrând-o pe antrenoarea Jenica Bran.

4150 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1966 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1726 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

2 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1689 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.