CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Vlad Bădescu (CSS Constantin Istrati Câmpina), la numai câţiva centimetri de podium la săritura în lungime, categoria juniori II

- Sport -

Vlad Bădescu (CSS Constantin Istrati Câmpina), la numai câţiva centimetri de podium la săritura în lungime, categoria juniori II

După ce sâmbătă, în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism în Sală pentru Juniori II, Vlad Bădescu a fost singurul sportiv de la CSS Constantin Istrati Câmpina care a urcat pe podium (locul II la triplusalt), duminică, în ultima zi a competiţiei, acelaşi sportiv a fost la numai câţiva centimetri de podium.

Vlad Bădescu a concurat în proba de săritura în lungime, oprindu-se la 6,49m, la numai 6 centimetri de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Marian Petre, de la Farul Constanţa, adică exact învingătorul din proba de sâmbătă, de la triplusalt. Totuşi, clasarea pe locul patru a sportivului câmpinean antrenat de Jenica Bran reprezintă o performanţă remarcabilă pentru CSS Constantin Istrati Câmpina.
În aceeaşi probă a mai concurat şi un alt sportiv câmpinean, Călin Dumitrache, care s-a clasat doar pe locul 14, cu 5,95m. De asemenea, Călin Dumitrache se calificase şi în finala de la 60m garduri, dar nu a mai luat startul.
După două zile de întreceri la categoria juniori II, sportivii câmpineni se întorc acasă cu o singură medalie, dar cum cei mai mulţi dintre ei concurează de drept la juniori III, este de aşteptat ca la finalele acestei categorii de vârstă, care vor avea loc week-end-ul viitor la Bucureşti, palmaresul să fie mult îmbunătăţit.
Foto - Călin Dumitrache (în roşu) şi Vlad Bădescu (pe podium), încadrând-o pe antrenoarea Jenica Bran.


12 Mar 2017 14:55 4334 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
334 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat sâmbătă, 15 iunie, la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
554 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
835 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
652 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV