Vlad Bădescu (CSS Constantin Istrati Câmpina), la numai câţiva centimetri de podium la săritura în lungime, categoria juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce sâmbătă, în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism în Sală pentru Juniori II, Vlad Bădescu a fost singurul sportiv de la CSS Constantin Istrati Câmpina care a urcat pe podium (locul II la triplusalt), duminică, în ultima zi a competiţiei, acelaşi sportiv a fost la numai câţiva centimetri de podium.

Vlad Bădescu a concurat în proba de săritura în lungime, oprindu-se la 6,49m, la numai 6 centimetri de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Marian Petre, de la Farul Constanţa, adică exact învingătorul din proba de sâmbătă, de la triplusalt. Totuşi, clasarea pe locul patru a sportivului câmpinean antrenat de Jenica Bran reprezintă o performanţă remarcabilă pentru CSS Constantin Istrati Câmpina.
În aceeaşi probă a mai concurat şi un alt sportiv câmpinean, Călin Dumitrache, care s-a clasat doar pe locul 14, cu 5,95m. De asemenea, Călin Dumitrache se calificase şi în finala de la 60m garduri, dar nu a mai luat startul.
După două zile de întreceri la categoria juniori II, sportivii câmpineni se întorc acasă cu o singură medalie, dar cum cei mai mulţi dintre ei concurează de drept la juniori III, este de aşteptat ca la finalele acestei categorii de vârstă, care vor avea loc week-end-ul viitor la Bucureşti, palmaresul să fie mult îmbunătăţit.
Foto - Călin Dumitrache (în roşu) şi Vlad Bădescu (pe podium), încadrând-o pe antrenoarea Jenica Bran.

4087 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1859 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2281 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

438 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

728 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.