CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ediția a IV-a a Royal Race va avea loc la Câmpina pe 3 septembrie 2023

- Eveniment -

Ediția a IV-a a Royal Race va avea loc la Câmpina pe 3 septembrie 2023

Royal Race, continuatoarea Câmpina Open MTB, a ajuns la ediția a IV-a, programată în prima duminică a lunii septembrie. Deja au început înscrierile pentru cele patru tipuri de trasee pregătite de organizatori - Asociația Young Motivation și 2be group.

Cele patru tipuri de trasee sunt: Pure Joy Trail - pentru copii sub 5 ani, cu un grad de dificultate foarte ușor, pe o lungime de 800 metri și pe un teren plat: Alex Blanck Trail - pentru copii peste 6 ani, cu un grad de dificultate ușor, cu o lungime de 5,8 km și o diferență de nivel de 90 metri; Royal Trail - pentru tineri peste 15 ani, cu un grad de dificultate mediu, o lungime de 20km și o diferență de nivel de 650 metri; Adrenaline Trail - pentru adulți (peste 18 ani), cu un grad de dificultate greu, o lungime de 40km și o diferență de nivel de 1.300 metri.  Taxele de participare variază de la 25 lei la 160 lei. Mai multe detalii și posibilitatea de a vă înscrie pe royal-race.ro.
La fel ca și la edițiile precedente, competiția își păstrează caracteril caritabil, toți banii rezultați din taxele de înscriere fiind folosiți pentru finanțarea unor programe destinate copiilor cu tulburări din spectrul autist. Până în momentul de față s-au înscris 48 participanți.


05 Aug 2023 14:15 3124 vizualizari


Comentarii


1177 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
609 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
750 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2469 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV