Doi câini ai Jandarmeriei, vedetele unei acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Nonviolenței la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina

Social (Categoria articolului)

În cadrul Săptămânii Nonviolenței în Școli, în cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Câmpina a avut loc o acțiune foarte apreciată de cei aproximativ o sută de copii prezenți, de la clasele din ciclul primar.

Oaspeții școlii câmpinene au fost reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” din Ploiești - locotenent Liliana Minculescu și plutonier Cristian Dobre, care le-au vorbit copiilor despre activitatea Jandarmeriei, rolul acesteia în societatea românească, modul în care pot fi evitate și gestionate situațiile conflictuale apărute încă de la vârste fragede, totul sub genericul ”Prietenia și respectul exclud violența”. Partea teoretică de prezentare a fost surclasată de apariția celor doi câini ai jandarmilor, care au făcut o demonstrație privind eficiența intervențiilor lor. Totul, spre deliciul copiilor care au fost extrem de încântați de exercițiile de dresaj canin, precum și de câteva dintre dotările jandarmilor, pe care le-au putut testa și ei.

1842 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cata 02.02.2024 06:46 Jandarmii, acesti războinici ai nonviolenței...

Social

579 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1433 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

174 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

158 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.