Liga A Prahova. Atletic United Ploiești - Tricolorul Breaza 1-5

Sport (Categoria articolului)

Liderul campionatului județean de fotbal, Liga A Prahova, formația Tricolorul Breaza, a jucat duminică dimineață la Tg. Vechi cu echipa ploieșteană Atletic United.

Partida a fost la discreția elevilor lui Costin Plăvache, care au dominat din toate punctele de vedere partida și s-a impus de o manieră care nu lasă loc niciunui dubiu, cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de Catană (min. 14), Anghel (min. 19), un autogol al gazdelor, în minutul 35, Negotei (min. 52, 85), golul de onoare al gazdelor fiind marcat în minutul 66.
Costin Plăvache a aliniat pentru brezeni următorul ”11”: Neacșu - Tone (81 Stoica), Ov. Gheorghe, Anghel, Mușea, Roșu (71 Ștefănoiu), Popa (46 Nedelcu), Duricu, Catană (35 Dumitru), Dogaru (59 Dumitrache), Negotei.
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va juca în fața propriilor suporteri, în compania echipei Avântul Măneciu.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2364 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

228 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1200 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.