CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Vă place, domnilor specialiști din Primăria Câmpina, cum arată noile stații pentru transportul public?

- Actualitate -

Vă place, domnilor specialiști din Primăria Câmpina, cum arată noile stații pentru transportul public?

Vă amintiți când am scris că Primăria Câmpina a recepționat noile stații de maxi-taxi cu crăpături cu tot? Asta se întâmpla prin luna februarie și era vorba despre primele două stații noi, montate la Penny și la Răcitor. "Lemnul lucrează la schimbări de temperatură", ne-au spus atunci reprezentanții Primăriei, dându-ne de înțeles că ei știu ce au de făcut, iar noi nu ne pricepem.

Adevărul este că trebuie să fii mare specialist pentru a-ți da seama că lemnul este crăpat și mai ales că acele crăpături se extind și se tot adâncesc. Se vede cu ochiul liber. Se vedea clar și în februarie, se vede și mai clar acum, în septembrie 2017 (foto). Dar suntem liniștiți. Cele două stații sunt în garanție doi ani și, dacă apar probleme, reprezentanții firmei vin repede-repede și rezolvă problema. Adică, tratează lemnul ca să nu cedeze. Asta, dacă îi cheamă cineva, probabil.
Vă reamintim că stațiile de la Penny și de la Răcitor (ambele cu crăpături) au fost montate la jumătatea lunii decembrie 2016, iar recepția lucrărilor s-a făcut în februarie 2017. Stațiile au costat 12.230 lei (fără TVA), licitația fiind câștigată de firma Meridian Co SRL Bușteni. Din punctul nostru de vedere, este o lucrare de proastă calitate și inestetică. Dar noi doar ne dăm cu părerea, specialiștii sunt în altă parte, în comisia care a recepționat aceste stații pline de crăpături și fără protecție împotriva ploilor și ninsorilor.

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot


26 Sep 2017 18:45 5104 vizualizari


Comentarii


  • 01.11.2017 00:11 Ovidiu Rusine sa le fie ! 12000 lei sunt o multime de bani. Te astepti macar sa fie calitate de calitate dar de unde
  • 27.09.2017 16:44 Ivan Crapă el asfaltul la diferențe de temperatură ce să mai spun de caricaturile care vor fi in scurt timp transformate în wc-uri și lemne de foc. Cât mai prostiți lumea din Campina ...??????
383 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
467 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
549 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1157 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV