Bazinul de înot din Câmpina va fi închis o săptămână, înainte de preluarea lui de către noul administrator

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot didactic din municipiul Câmpina va fi închis în perioada 26 februarie - 5 martie 2017 pentru reparații și igienizări. Se redeschide luni, 6 martie, moment din care de administrarea bazinului se va ocupa Clubul Sportiv Câmpina, cel care aparține administrației locale.

Astăzi a avut loc o întâlnire între conducerea CS Câmpina și reprezentanții Gercom Business (firma care a administrat bazinul din 2011, de la deschidere, până în prezent). Împreună au stabilit ce lucrări de reparații ar trebui făcute în săptămâna în care bazinul va fi închis și precizăm că aceste lucrări vor fi plătite de Gercom. Bazinul va fi golit și igienizat, apoi reumplut cu apă, vor fi prelevate probe pentru analiză în vederea certificării sanitare. Din 6 martie bazinul va fi redeschis și va funcționa după programul normal, aprobat de Consiliul Local. La finalul lucrărilor va fi semnat și procesul verbal de predare-primire a bazinului între fostul administrator și Primăria Câmpina, apoi Primăria va da bazinul în administrarea CS Câmpina.
Între timp, conducerea Clubului Sportiv Câmpina și-a completat organigrama cu personalul necesar, iar pe 28 februarie urmează să se încheie contractele cu un salvamar și un instalator, persoane fizice autorizate. 

6703 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ramona Oprea 21.02.2017 21:09 Buna ziua. Stiti cumva cum s-a facut angajarea celor 2 persoane? S-a respectat legea, s-a facut un concurs, ceva, sau pur si simplu vreun consilier i-a bagat pe "pile"? Ar fi bine de aflat
  • Mihai Lungu 21.02.2017 23:42 In contractul de administrare este prevazuta clauza ca administratorul va preda bunul in starea initiala. Dupa ce l-a exploatat dupa bunul plac, dupa ce l-a intretinut la limita subzistentei, dupa ce a incasat bani cum si cand a vrut de la copii, dupa ce a fost scutit de impozite si taxe locale de sute de mii de lei (toate acestea impotriva Contractului si chiar a legii) sunt curios cum va arata bazinul dupa ce va fi preluat de catre primarie.Iar in comisia de receptie fie-vor oare tot cei ce au receptionat de curand refacerea "Campinitei", a coliviilor din statiile de autobuz, etc?

Actualitate

1089 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1133 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

682 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.