O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

Social (Categoria articolului)

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Miercuri vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Gheorghe Doja și Muscelului (partea superioară). Joi vor fi afectați consumatorii de pe străzile Muscelului (partea din jos a străzii), Fântânii, Ghiocel și Livezii. Vineri se va întrerupe curentul electric, în intervalul orar menționat, pe străzile I.H. Rădulescu, Pomilor, Aurel Vlaicu și Toamnei. După cum informează SDEE Muntenia Nord, întreruperea furnizării energiei electrice este determinată de executarea unor lucrări de modernizare a postului de transformare zonal 65 Câmpina și a liniei electrice aeriene (LEA) 0,4 KV. Lucrările se desfășoară în baza autorizației de construire nr.71/20 mai 2020 emisă de Primăria Câmpina.

3003 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • rammstein 04.03.2021 09:43 nu mai avem nevoie de teroristi !! ..avem electrica !!..hidro..!!..chiar trebuie sa induram calvarul acestor institutii bugetare...!!..cica regi >...societatii !!!..toate cu capital majoritar de stat..!! degeaba ....

Social

5791 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.

3352 vizualizari
14 apr. 2021 23:25

Agenții economici, asociațiile de proprietari și romii din localitate, invitați să se alăture proiectului "Câmpina curată"

2 comentarii

Proiectul #9ne pasă Împreună pentru ”Câmpina curată”, inițiat de mai multe organizații neguvernamentale și instituții de învățământ din municipiu, se apropie de prima sa acțiune din calendarul de ecologizare a mai multor zone din localitate, acțiune programată sâmbătă, 24 aprilie 2021. Primăria susține demersul societății civile, fiind partener al inițiatorilor acestui proiect, alături de Floricon Salub, Ocolul Silvic și Protoieria Câmpina. 

Alte stiri recente

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.