O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

Social (Categoria articolului)

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Miercuri vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Gheorghe Doja și Muscelului (partea superioară). Joi vor fi afectați consumatorii de pe străzile Muscelului (partea din jos a străzii), Fântânii, Ghiocel și Livezii. Vineri se va întrerupe curentul electric, în intervalul orar menționat, pe străzile I.H. Rădulescu, Pomilor, Aurel Vlaicu și Toamnei. După cum informează SDEE Muntenia Nord, întreruperea furnizării energiei electrice este determinată de executarea unor lucrări de modernizare a postului de transformare zonal 65 Câmpina și a liniei electrice aeriene (LEA) 0,4 KV. Lucrările se desfășoară în baza autorizației de construire nr.71/20 mai 2020 emisă de Primăria Câmpina.

3318 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • rammstein 04.03.2021 09:43 nu mai avem nevoie de teroristi !! ..avem electrica !!..hidro..!!..chiar trebuie sa induram calvarul acestor institutii bugetare...!!..cica regi >...societatii !!!..toate cu capital majoritar de stat..!! degeaba ....

Social

664 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3202 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

1 vizualizari
22 sept. 2021 18:26

Prefectul județului a emis un nou ordin de încetare a mandatului primarului din Șotrile, Bogdan Davidescu

Bucuria lui Bogdan Davidescu, validat de Tribunalul Prahova în funcția de primar al comunei Șotrile, după alegerile parțiale din 27 iunie 2021, a fost de scurtă durată. Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis Ordinul 281/20 septembrie 2021, privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, având în vedere condamnarea penală pentru pornografie infantilă pe care o are Bogdan Davidescu din 2019.

2792 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.