Încă o rundă de dezinfecție la blocurile din Poiana Câmpina și la platformele de depozitare a gunoiului

Actualitate (Categoria articolului)

O nouă rundă de dezinfecție, a patra, la blocurile din comuna Poiana Câmpina și la platformele de gunoi din vecinătatea acestora s-a realizat joi, 14 mai 2020, primarul Alin Moldoveanu fiind însoțit, de această dată, de consilierul local Bogdan Ghimbaș, alături de ei aflându-se și șefa SVSU, Ana Maria Goran. Ca de fiecare dată, au fost dezinfectate scările, ușile, balustradele, iar la final s-a mers la platformele de gunoi de lângă blocuri. La Poiana Câmpina, sunt în total 21 de scări la blocurile din centrul comunei, din zona școlii și din zona gării.

După cum am menționat și în articolele anterioare referitoare la dezinfecția de la Poiana Câmpina, de aceste acțiuni se ocupă reprezentanții administrației locale, în mod voluntar, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și pentru a face o economie la bugetul local. Pentru că, după cum se știe, bugetul unei comune nu este foarte mare și atunci se încearcă rezolvarea cu forțe proprii a unor probleme, cum este și cea a dezinfecției, pentru a se economisi banii care, altfel, ar fi trebuit plătiți unei firme de specialitate. De aceea toate acțiunile de dezinfecție de până acum (de la blocuri, dar și cele de la cabinetele medicale, din stațiile de transport, domeniul public - străzi, trotuare, parcări, gară) au fost realizate de primar, viceprimar și consilierii locali. Din fericire, la Poiana Câmpina, atât primarul și viceprimarul, cât și o parte bună a consilierilor locali sunt tineri și se pot descurca fără probleme la astfel de operațiuni care presupun un anumit efort fizic. Vă reamintim și faptul că, în martie, reprezentanții administrației locale și-au donat indemnizațiile pentru a achiziționa echipamente de protecție și substanțe dezinfectante.
În privința dezinfecției din scările blocurilor, acțiunea va continua, potrivit primarului Alin Moldoveanu, chiar dacă starea de urgență s-a încheiat, iar în România s-a instituit stare de alertă.

5282 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Carol cel mic 15.05.2020 13:16 Las ca e la Campina numai pensionari si habarnisti care nu stiu ce voteaza,insa bani exista,nu stiu nici denumirile strazilor etc dar sunt deranjati cand lumea se ia de ei si sar cu amenintari...
  • Dogaru 15.05.2020 20:22 Asa primar ar trebui multiplicat

Actualitate

1061 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1286 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1552 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2528 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"