Încă o rundă de dezinfecție la blocurile din Poiana Câmpina și la platformele de depozitare a gunoiului

Actualitate (Categoria articolului)

O nouă rundă de dezinfecție, a patra, la blocurile din comuna Poiana Câmpina și la platformele de gunoi din vecinătatea acestora s-a realizat joi, 14 mai 2020, primarul Alin Moldoveanu fiind însoțit, de această dată, de consilierul local Bogdan Ghimbaș, alături de ei aflându-se și șefa SVSU, Ana Maria Goran. Ca de fiecare dată, au fost dezinfectate scările, ușile, balustradele, iar la final s-a mers la platformele de gunoi de lângă blocuri. La Poiana Câmpina, sunt în total 21 de scări la blocurile din centrul comunei, din zona școlii și din zona gării.

După cum am menționat și în articolele anterioare referitoare la dezinfecția de la Poiana Câmpina, de aceste acțiuni se ocupă reprezentanții administrației locale, în mod voluntar, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și pentru a face o economie la bugetul local. Pentru că, după cum se știe, bugetul unei comune nu este foarte mare și atunci se încearcă rezolvarea cu forțe proprii a unor probleme, cum este și cea a dezinfecției, pentru a se economisi banii care, altfel, ar fi trebuit plătiți unei firme de specialitate. De aceea toate acțiunile de dezinfecție de până acum (de la blocuri, dar și cele de la cabinetele medicale, din stațiile de transport, domeniul public - străzi, trotuare, parcări, gară) au fost realizate de primar, viceprimar și consilierii locali. Din fericire, la Poiana Câmpina, atât primarul și viceprimarul, cât și o parte bună a consilierilor locali sunt tineri și se pot descurca fără probleme la astfel de operațiuni care presupun un anumit efort fizic. Vă reamintim și faptul că, în martie, reprezentanții administrației locale și-au donat indemnizațiile pentru a achiziționa echipamente de protecție și substanțe dezinfectante.
În privința dezinfecției din scările blocurilor, acțiunea va continua, potrivit primarului Alin Moldoveanu, chiar dacă starea de urgență s-a încheiat, iar în România s-a instituit stare de alertă.

6653 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Carol cel mic 15.05.2020 13:16 Las ca e la Campina numai pensionari si habarnisti care nu stiu ce voteaza,insa bani exista,nu stiu nici denumirile strazilor etc dar sunt deranjati cand lumea se ia de ei si sar cu amenintari...
  • Dogaru 15.05.2020 20:22 Asa primar ar trebui multiplicat

Actualitate

1089 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1133 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1102 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

692 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.