Încă o rundă de dezinfecție la blocurile din Poiana Câmpina și la platformele de depozitare a gunoiului

Actualitate (Categoria articolului)

O nouă rundă de dezinfecție, a patra, la blocurile din comuna Poiana Câmpina și la platformele de gunoi din vecinătatea acestora s-a realizat joi, 14 mai 2020, primarul Alin Moldoveanu fiind însoțit, de această dată, de consilierul local Bogdan Ghimbaș, alături de ei aflându-se și șefa SVSU, Ana Maria Goran. Ca de fiecare dată, au fost dezinfectate scările, ușile, balustradele, iar la final s-a mers la platformele de gunoi de lângă blocuri. La Poiana Câmpina, sunt în total 21 de scări la blocurile din centrul comunei, din zona școlii și din zona gării.

După cum am menționat și în articolele anterioare referitoare la dezinfecția de la Poiana Câmpina, de aceste acțiuni se ocupă reprezentanții administrației locale, în mod voluntar, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și pentru a face o economie la bugetul local. Pentru că, după cum se știe, bugetul unei comune nu este foarte mare și atunci se încearcă rezolvarea cu forțe proprii a unor probleme, cum este și cea a dezinfecției, pentru a se economisi banii care, altfel, ar fi trebuit plătiți unei firme de specialitate. De aceea toate acțiunile de dezinfecție de până acum (de la blocuri, dar și cele de la cabinetele medicale, din stațiile de transport, domeniul public - străzi, trotuare, parcări, gară) au fost realizate de primar, viceprimar și consilierii locali. Din fericire, la Poiana Câmpina, atât primarul și viceprimarul, cât și o parte bună a consilierilor locali sunt tineri și se pot descurca fără probleme la astfel de operațiuni care presupun un anumit efort fizic. Vă reamintim și faptul că, în martie, reprezentanții administrației locale și-au donat indemnizațiile pentru a achiziționa echipamente de protecție și substanțe dezinfectante.
În privința dezinfecției din scările blocurilor, acțiunea va continua, potrivit primarului Alin Moldoveanu, chiar dacă starea de urgență s-a încheiat, iar în România s-a instituit stare de alertă.

5922 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Carol cel mic 15.05.2020 13:16 Las ca e la Campina numai pensionari si habarnisti care nu stiu ce voteaza,insa bani exista,nu stiu nici denumirile strazilor etc dar sunt deranjati cand lumea se ia de ei si sar cu amenintari...
  • Dogaru 15.05.2020 20:22 Asa primar ar trebui multiplicat

Actualitate

4076 vizualizari
23 ian. 2021 09:30

Scandal în centrul Câmpinei, între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate

Autoritățile au fost alertate, vineri seară, de un apel la 112, prin care se anunța că în zona centrală a municipiului Câmpina avea loc un conflict între mai mulți bărbați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru verificarea aspectelor sesizate.

2367 vizualizari
22 ian. 2021 18:38

Sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina pot folosi, în sfârșit, microbuzul care le-a fost repartizat în 2015

1 comentarii

În anul 2015, în urma unui parteneriat între Ministerului Dezvoltării și Ministerul Educației, 65 de microbuze Ford, cu 16 locuri, dintr-un total de 300, erau repartizate cluburilor sportive școlare din România, la insistențele ministrului de atunci al Sportului, Gabriela Szabo. La Câmpina, microbuzul a ajuns extrem de greu, pentru că Primăria întârzia trimiterea unui reprezentant care să preia vehiculul, cu toate insistențele celor două ministere. Un lucru definitoriu pentru administrația locală a ultimilor ani.

Alte stiri recente

1910 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

2331 vizualizari
23 ian. 2021 13:20

Casa familiei Triță, din Provița de Sus, distrusă de incendiu, este refăcută cu sprijinul unor oameni extraordinari

Pe 2 ianuarie 2021, un incendiu puternic mistuia casa familiei Triță, din comuna Provița de Sus, și odată cu ea actele, îmbrăcămintea și toate bunurile agonisite. Oana și Nicolae Triță, alături de cei trei copii ai lor, de 9 ani, 14 ani și 17 ani, au rămas efectiv pe drumuri. Oamenii din Provița de Sus, din alte localități, dar și membrii unei asociații de motocicliști, într-o mobilizare extraordinară, un adevărat exemplu de spirit civic, au realizat ceva la care cei cinci membri ai familiei Triță nici nu mai sperau...