CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova inventariază lucrările de canalizare din Câmpina. Dar nu știe când și cu ce firmă va relua activitatea

- Actualitate -

HidroPrahova inventariază lucrările de canalizare din Câmpina. Dar nu știe când și cu ce firmă va relua activitatea

Au trecut mai bine de șapte luni de la sistarea lucrărilor de canalizare din Câmpina. Șapte luni în care se putea interveni măcar în zonele unde lucrările au fost deja începute. Poate ar fi fost posibilă chiar și deschiderea unor noi fronturi de lucru. Dar nu s-a întâmplat nimic și nici nu se va întâmpla prea curând. Rămânem cu doar 45% lucrări executate și cu străzile făcute praf acolo unde s-a introdus canalizarea. O canalizare nefuncțională.

"Pentru Câmpina, din păcate, nu avem nici o noutate. Suntem în continuare în faza în care inventariem lucrările deja executate și așteptăm un semn de la firma constructoare. Chiar dacă nu vom putea relua contractul cu Cast Bănești și se va ajunge la desemnarea unui alt executant, această inventariere în teren a lucrărilor oricum este necesară ca să știm cu exactitate cum stăm", ne-a declarat directorul general al HidroPrahova, Adrian Semcu. 
După cum știți, Cast Bănești a reziliat unilateral contractul cu HidroPrahova invocând neplata unor lucrări deja executate. De luni întregi se încearcă o conciliere, dar fără rezultat. Iar desemnarea unui nou executant înseamnă organizarea unei licitații, adică alte luni bune de așteptare de acum înainte. O așteptare care începe să devină insuportabilă mai ales pentru câmpinenii care locuiesc pe străzile făcute praf și pulbere în urma lucrărilor. Mai mult, dacă lucrările nu sunt continuate, tot ce s-a executat până acum nu poate deveni funcțional. 

Lucrările de canalizare de la Câmpina au început în aprilie 2014, în cadrul unui amplu proiect cu fonduri europene, derulat de HidroPrahova. Până în vara anului trecut, când au fost sistate, cu greu s-a ajuns la 45% lucrări realizate. Fondurile europene au fost sistate la 1 ianuarie 2016, iar HidroPrahova încearcă să obțină aprobarea Comisiei Europene pentru o fazare a proiectului, adică includerea lui în noul val de finanțare europeană. Întrebare retorică: în toată această poveste, reprezintă cineva interesele Câmpinei, se bate cineva pentru cetățenii acestui oraș?


14 Apr 2016 09:20 5084 vizualizari



Comentarii






  • 17.04.2016 15:03 Copos Iohanis Sa contracteze lucrarile ramase cu .......DNA-ul .Sigur se vor termina la timp si fara zeciuiala.
  • 14.04.2016 14:46 Calin Primăria Campina ce face pentru a remedia situația jalnica a drumurilor din localitate dupa trecerea calamității Hidro? Ca pună una-alta, Tiseanu își va lua înjurături la greu pentru starea jalnica a drumurilor din Campina!!!!
2514 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2619 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1475 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5548 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV