Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Social (Categoria articolului)

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.

Copiii, dar și profesorii de la școlile partenere din acest proiect, din Spania, Italia și Franța, au fost entuziasmați să asiste la o demonstrație de arte marțiale oferită de sportivii de la Clubului AIKO Câmpina, pregătiți de sensei Gabriel Timofte, dar și la o demonstrație a lui Alin Moldoveanu. Mai mult, oaspeții au fost invitați la câteva mișcări de încălzire și au avut ocazia să primească o lecție de karate gratuită, cu câteva tehnici elementare din acest sport.
Alin Moldoveanu este maestru al sportului în arte marțiale, deținător al centurii negre 5 Dan și cel care a înființat Clubul AIKO, alături de alți doi colegi, prezenți și ei la această demonstrație, la începutul anilor 90. 
Cu siguranță, dincolo de momentele clasice ale oricărui proiect de acest gen, pentru oaspeții Câmpinei din Spania, Italia și Franța, momentul demonstrației de arte marțiale susținută chiar de primarul Alin Moldoveanu vă rămâne printre amintirile deosebite ale experienței lor în România.

 

2324 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 22.03.2023 17:41 Norocul lor ca primarul nu a fost medic legist....

Social

1674 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1690 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.