Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Social (Categoria articolului)

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.

Copiii, dar și profesorii de la școlile partenere din acest proiect, din Spania, Italia și Franța, au fost entuziasmați să asiste la o demonstrație de arte marțiale oferită de sportivii de la Clubului AIKO Câmpina, pregătiți de sensei Gabriel Timofte, dar și la o demonstrație a lui Alin Moldoveanu. Mai mult, oaspeții au fost invitați la câteva mișcări de încălzire și au avut ocazia să primească o lecție de karate gratuită, cu câteva tehnici elementare din acest sport.
Alin Moldoveanu este maestru al sportului în arte marțiale, deținător al centurii negre 5 Dan și cel care a înființat Clubul AIKO, alături de alți doi colegi, prezenți și ei la această demonstrație, la începutul anilor 90. 
Cu siguranță, dincolo de momentele clasice ale oricărui proiect de acest gen, pentru oaspeții Câmpinei din Spania, Italia și Franța, momentul demonstrației de arte marțiale susținută chiar de primarul Alin Moldoveanu vă rămâne printre amintirile deosebite ale experienței lor în România.

 

3125 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 22.03.2023 17:41 Norocul lor ca primarul nu a fost medic legist....

Social

1340 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

640 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

432 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

352 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.