Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Social (Categoria articolului)

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.

Copiii, dar și profesorii de la școlile partenere din acest proiect, din Spania, Italia și Franța, au fost entuziasmați să asiste la o demonstrație de arte marțiale oferită de sportivii de la Clubului AIKO Câmpina, pregătiți de sensei Gabriel Timofte, dar și la o demonstrație a lui Alin Moldoveanu. Mai mult, oaspeții au fost invitați la câteva mișcări de încălzire și au avut ocazia să primească o lecție de karate gratuită, cu câteva tehnici elementare din acest sport.
Alin Moldoveanu este maestru al sportului în arte marțiale, deținător al centurii negre 5 Dan și cel care a înființat Clubul AIKO, alături de alți doi colegi, prezenți și ei la această demonstrație, la începutul anilor 90. 
Cu siguranță, dincolo de momentele clasice ale oricărui proiect de acest gen, pentru oaspeții Câmpinei din Spania, Italia și Franța, momentul demonstrației de arte marțiale susținută chiar de primarul Alin Moldoveanu vă rămâne printre amintirile deosebite ale experienței lor în România.

 

3015 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 22.03.2023 17:41 Norocul lor ca primarul nu a fost medic legist....

Social

1723 vizualizari
18 feb. 2024 15:16

Târg de Mărțișor la Castelul ”Iulia Hasdeu” Câmpina

1 comentarii

Unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Câmpina, Castelul ”Iulia Hasdeu”, își va deschide porțile pentru a găzdui un târg cu produse artizanale cu ocazia Mărțișorului.

1213 vizualizari
17 feb. 2024 11:02

Fundația Zamolxes deschide la Câmpina Academia STEAM

Fundația Zamolxes anunță deschiderea Academiei STEAM, în data de 23 februarie 2024, ora 14.30, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes – Câmpina.

Alte stiri recente

285 vizualizari
20 feb. 2024 10:04

Prima expoziție din acest an a Asociației ”Câmpina Artelor”

Casa de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina va fi gazda primei expoziții de pictură și sculptură din anul 2024 a Asociației ”Câmpina Artelor”.

621 vizualizari
19 feb. 2024 22:54

Primim de la cititori. O parcare... fără cuvinte!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă într-o parcare lângă un bloc din municipiul Câmpina.