CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un miliard lei vechi pentru Eliro, subvenție de la bugetul Câmpinei

- Social -

Un miliard lei vechi pentru Eliro, subvenție de la bugetul Câmpinei

108.000 lei, adică puțin peste un miliard lei vechi, este suma care va fi alocată anul acesta de la bugetul local pentru subvenționarea transportului public de persoane din Câmpina. Cum traseele locale sunt "acoperite" de o singură firmă, toți banii se vor duce la Eliro SRL, societatea care tocmai a scumpit biletul de călătorie de la 2,5 lei la 3 lei.

Valoarea subvenției apare explicit în proiectul bugetului local pentru 2016, propus de Primărie și care va fi aprobat de Consiliul Local. Vor fi subvenționate câte 10 bilete pe lună pentru veteranii de război și văduvele acestora, persoanele cu handicap grav și accentuat, asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav, foștii deținuți politici și persoanele deportate, pensionarii cu vârsta de peste 65 ani și cu un venit net pe membru de familie mai mic de 600 lei pe lună. Consiliul Local este cel care a stabilit cine și în ce condiții primește bilete subvenționate, printr-o hotărâre aprobată în februarie 2013. În oferta cu care a câștigat licitația anul trecut, Eliro nu a venit cu nici un fel de facilitate pentru câmpineni.


22 Jan 2016 07:23 8418 vizualizari


Comentarii


 • 12.07.2023 12:43 A.G Camere in mașini dar funcționale.La șofer sa nu meșterească biletele dar și în spate că firma sa aibă proba pt cei care rup scaune,perdele și dați în judecată.Ori suntem intelectuali ori nu.Sa ai pretenții de la patroni dar și de la șoferi și mă refer la toate firmele de transport.De ce și au cumpărat oamenii mașină și nu circula cu transportul in comun,de ce pe unele curse limitrofe orașului nu sunt mașini și pt schimbul 3,de ce se scot curse și nu se anunță.Alo Eliro Rosabi,Cord Impex,Ave Diana,Dst,Geamila.....vor că alții să ii respecte însă ei fac doar miștouri,patronii și angajații.De aceea va ajunge Campina în curând sat plin de câini și pensionari .
 • 17.10.2020 20:24 alex Toata lumea isi bate joc de toata lumea in acest domeniu.Soferii pacalesc patronii.Toti indiferent de firma.Patronii tepuiesc pe cei care circula regulat adica elevii si salariatii prin lipsa conditiilor, scoaterea masinilor cand vor ei fara sa anunte,apoi patronii se dau raniti in presa ca au cheltuieli cu firma si au pierderi.Daca acest domeniu nu ar prospera ar trage oblonul.Daca nu ar fi politica iar ar ramane pe uscat.Eu zic sa circulati si cu alte firme de gen Autogara,Ave Diana,Rosabi sa vedeti ,, conditii " si metehne ale soferilor-nu dau bilete,te iau la misto,vorbesc urat,nu au tinuta decenta.Angajatii sunt oglinda si relatiile patronilor.Din punctul patronilor de vedere corespund...e tot ce conteaza
 • 07.09.2017 17:49 Asa-i la noi la Campinica Trebuie sa nu te cobori la manevrele soferilor de la Autogara,Eliro,Ave Diana.Se pricep sa abureasca,ca frate ca el nu face ciubuc,ca vine cu mancarea la sufertas.Nu vrea calatorii sa le faca cinste la local cu un meniu....? sefii lor la fel ca piese,rca,arunca pisica ca nu face Tiseanu drumu ca in palma dar miliardu vine acusica,patronii ce sa numere valuta ca sunt 9 si nu ajunge si tot asa
 • 23.11.2016 09:47 cornelus Exista review-uri.Oare va posta cineva ,,ma simt high cu Eliro sau Ave Diana?
 • 25.01.2016 21:19 Un alt calator Sa le fie rusine tuturor consilierilor ce au votat asta! Mi-ar placea sa-i vad circuland cu maxi-taxi-ul timp de o luna..
 • 25.01.2016 16:48 Olteanu Trebuie luat la bani marunti cate persoane au facilitati si gratuitate cu Eliro.Oare se numara si membrii familiei actionarilor,soferilor.La 2-3 copii platesc doar 1.Si in plus unele primarii nu acorda facilitati la handicapati(Magureni)
 • 24.01.2016 01:31 Marius De exemplu ,au ei conditii de transport pentru persoane cu handicap? Normal ca este singura firma care acopera traseele locale,normal ca poate scumpi biletul de calatorie dupa bunul plac,normal ca ei vor primi subventie...Oare Consiliul local lucreaza pentru campineni sau pentru Eliro ? Firma n-are nici o vina, atata timp cat nu are concurenta si are "pile" in consiliu ...bani sa iasa !! Cineva trebuie sa le aminteasca celor din Consiliul Local care este rolul lor,sau sa lase locul unor persoane competente.
 • 23.01.2016 19:35 Joita Vasile subliniez doua aspecte legate de transportul local: 1. Microbuzele sunt degradate {amortizoare rupte, scaune cu tapiserie rupta, usi care nu se inchid, incalzirea care nu functioneaza, trapele legate cu sarma,etc) 2. Eliro nu dispune de microbuze dotate pentru persoane cu dizabilitati,iar soferii nu se sinchisesc sa ajute persoanele cu handicap sa urce in microbuz. Avand in vedere ca membrii Consiliului Local au atribuit transportul local firmei ELIRO, consider ca sunt responsabili sa solicite firmei ELIRO sa inlocuiasca imediat microbuzele vechi si uzate cu unele corespunzatoare unui transport civilizat si prevazute cu scara pentru persoanele cu dizabilitati.
 • 23.01.2016 13:20 laura O firma care detine MONOPOLUL ajutata de ''unii prieteni'' din CL.Asa e cand consilierii nostrii dragi ridica mana ca la turma si favorizeaza ,,experti in transporturi'' care de profesie sunt profesori de sport ,fost soferi de garaj pe vremea comunismului ''oameni de afaceri'' ospatari,etc.Asta e transportul nostru local.Suntem oropsiti ca si locuitori in favoarea altor localitati
 • 22.01.2016 20:31 driver Cea mai ordinara firma.
 • 22.01.2016 18:45 Cornelia De ce le dam atatia bani? Pe cuvant daca pot sa inteleg?!
 • 22.01.2016 13:33 Nicky Asta nu e hoție, e JAF!!!
 • 22.01.2016 09:40 Un calator Dam un miliard la Eliro pentru privilegiul de a merge cu mașini din care curg fiarele, care circula un program doar de Maria-Sa șoferul stiut si pentru care noi plătim doar 3 lei! Nu se poate da o hotarâre ca toți consilierii locali, plus primarul si viceprimarul sa meargă o luna cu transportul in comun? Apoi sa ii vedem cum vor mai dezbate subiectul!
318 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
646 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
587 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
327 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV