Acțiuni ale Poliției Rutiere în Ploiești, Câmpina, Sinaia și Mizil

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În urma acestei acțiuni, au fost aplicate 104 sancțiuni, dintre care 29 pentru pietoni, în valoare de 21.950 lei, și au fost reținute patru permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.
Marți, 26 februarie, după-amiază, polițiștii desfășoară acțiuni rutiere în localitățile Ploiești, Câmpina, Sinaia și Mizil.

Acțiunea polițiștilor vizează combaterea cauzelor generatoare de accidente, fiind avute în vedere în primul rând cazurile de neacordare de prioritate a pietonilor, precum și abaterile comise de aceștia din urmă. Astfel de acțiuni, atât în mediul urban, cât și in mediul rural, atât pe drumurile naționale, cât și pe celelalte categorii de drumuri din județul Prahova, au devenit o constantă în activitatea Poliției, fiind urmărită in principal latura de prevenție a încălcării legislației rutiere.

(Foto - IJP Prahova)

3848 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 26.02.2019 16:37 Ar cam trebui si pitetonii invatati cum sa traverseze... nu sa fie camicaze pe trecere cu telefonul, bicicleta sau fuga. Un pieton care se asigura se respecta pe el si in acel moment are si respectul conducatorului...
  • Andrei 27.02.2019 20:33 Foarte bine!, @George, biciclistii nici macar nu au voie pe trotuar.

Actualitate

2970 vizualizari
08 aug. 2020 11:48

Proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii de la Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare. Urmează semnarea contractului de finanțare

1 comentarii

Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia a transmis o adresă Primăriei Poiana Câmpina prin care anunță că proiectul privind modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale "Învățător Ion Mateescu" a trecut de etapele de evaluare tehnică și evaluare financiară și intră în etapa de precontractare. În această etapă vor trebui trimise la ADR Sud-Muntenia, pentru dosarul proiectului, o serie de documente prevăzute în Ghidul Solicitantului, iar apoi va urma semnarea contractului de finanțare. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,5 milioane lei (1,2 milioane euro), din care 5.287.988 lei reprezintă fondurile europene nerambursabile, iar 206.637 lei este contribuția de la bugetul local.

3343 vizualizari
08 aug. 2020 09:47

În skatepark-ul de 100.000 euro de la Câmpina au început să crească buruienile...

3 comentarii

Inaugurat în septembrie 2018, skatepark-ul din Câmpina, o investiție de 100.000 euro, cu care Primăria se mândrește, este pustiu în cea mai mare parte a timpului. Rar se întâmplă să vină aici copii sau tineri cu biciclete, role ori skateboard-uri. De folosit ce este, skatepark-ul a început să fie năpădit de buruieni pe alocuri.

Alte stiri recente

354 vizualizari
10 aug. 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 10 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2879 vizualizari
09 aug. 2020 11:06

Dilemă în Alianța PNL-USR-PLUS la Câmpina. Rămâne sau nu Horia Tiseanu pe lista pentru Consiliul Local?

2 comentarii

Constituirea Alianței PNL-USR-PLUS în județul Prahova a însemnat bulversarea totală a liberalilor câmpineni. Pentru că, vă reamintim, conform protocolului încheiat între formațiunile politice implicate, candidatul la Primăria Câmpina va fi Cătălin Florescu, din partea USR-PLUS, iar lista pentru Consiliul Local va avea o paritate de 1:1 și va fi deschisă de USR-PLUS. Este o lovitură grea pentru PNL Câmpina și pentru primarul Horia Tiseanu, scos astfel din cursa pentru un nou mandat.