CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

Câmpinencele au condus de la primul atac, și-au majorat constant diferența, iar după patru goluri în plus la pauză, în repriza secundă diferența a tot crescut. La final, un 35-22 în concordanță cu realitatea din teren și cu jocul celor două echipe.
La fluierul arbitrilor prahoveni Dinu și Vovec, Daniel Vasile a aliniat pentru CS Câmpina următorul lot: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari; Cătălina Antonie (un gol), Mălina Cărămidaru (un gol), Antonia Dragomir (14 goluri), Ilinca Neagu (un gol), Carina Vasile (5 goluri), Sabrina Lupu (un gol), Sofia Robu (3 goluri), Antonia Robu (două goluri), Mara Petre, Ariana Duță, Alessia Stamate (două goluri), Gabriela Roiniță (5 goluri), Teodora Jubea - jucători de câmp.
Runda viitoare, ultima din acest an, pe 16 decembrie, CS Câmpina va juca în deplasare la CSM Rm. Sărat, Campionatul Național de Handbal Feminin pentru juniori III urmând a se relua pe 27 ianuarie anul viitor, atunci când câmpinencele vor primi vizita formației CS Bucov.


09 Dec 2023 13:08 2231 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1433 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV