Un câmpinean a fost reținut pentru complicitate la trafic de persoane. Autoritățile din Spania au emis mandat european de arestare pe numele lui

Social (Categoria articolului)

Polițiștii de investigații criminale de la Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au reținut un câmpinean în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia autoritățile din Spania au emis mandat european de arestare "în vederea depistării, reținerii și extrădării pentru complicitate la infracțiunea de trafic de persoane", după cum se precizează în comunicatul IJP Prahova.

Bărbatul a fost prezentat luni, 3 iulie, Curții de Apel Ploiești, iar judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. După cum reiese din soluția pronunțată la înfățișare, "instanța dispune arestarea provizorie a persoanei solicitate NEGRU MARIUS-CONSTANTIN, în prezent reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IJP Prahova pe o perioadă de 15 zile, cu începere de la data de 3 iulie 2017, până la data de 17 iulie 2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare provizorie. Fixează termen pentru prezentarea de către procuror a mandatului european de arestare în original, însoţit de traducerea în limba română la data de 17 iulie 2017".
Decizia instanței a fost comunicată și Centrului de Cooperare Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Direcţiei de Drept Internaţional şi Tratate – Serviciul Cooperare Judiciară în Materie Penală din cadrul Ministerului Justiţiei. Inculpatul a avut drept de contestație în 24 de ore de la pronunțare, iar contestația a fost făcută la Înalta Curte de Casație și Justiție.

(Foto cu caracter ilustrativ)

8620 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.